Jouw kennis en expertise zijn hard nodig in de wereld. Leer integer en op een prettige manier verko

Intuïtief Sales & Bedrijfscoach
Ruurlo

Sales is de motor van je bedrijf; zonder klanten nl geen bedrijf. Voor veel ondernemers is sales een obstakel. Ik leer je je op jouw eigen manier zichtbaar te worden voor jouw klanten, zonder het gevoel te hebben dat je verkoopt. Door hen te helpen.

Heel jouw verkoopblokkades en deel jouw expertise met diegene die dit het hardste nodig hebben!

Mijn naam is Christine Cremers ik ben Sales Coach en Business Coach voor ambitieuze, intuitieve ondernemers die weten dat hun expertise, vaardigheden en vermogen groots zijn. De afgelopen jaren heb ik zoveel mooie bezielde ondernemers mogen coachen die het lef hebben getoond om voor zichzelf te starten. Die de wereld hun IMPACT kunnen bieden en een oplossing voor velen zijn die wachten hierop. Ondernemers die het ook moelijk vinden om hun waarde te omarmen, zichtbaar te worden voor hun klanten en goed leren verkopen. Deze groep ondernemers help ik vanuit visie, vertrouwen en verbinding zowel bij het online als offline ondernemen een succesvol bedrijf en concept neer te zetten wat goed voor hen voelt zodat zij zorgeloos met veel impact en voldoening kunnen ondernemen.

Na ca 20 jaar bij de grote bedrijven als Sales en Marketing Manager diverse teams te hebben aangestuurd heb ik jaren geleden bewust gekozen voor het ondernemerschap. Naast mijn bedrijf ben ik Initiatiefnemer van Netwerk Zakenvrouwen waarin commercieel leiderschap een belangrijk element is. Tijdens de bijeenkomsten in momenteel 4 regio's in het oosten van het land komen ambitieuze vrouwelijke ondernemers bij elkaar om samen te groeien in onze zichtbaarheid en commercialiteit, omdat we weten hoe groots onze impact kan zijn als we hierin opschalen. Op netwerkzakenvrouwen lees je meer.

Ik maak graag tijd voor je vrij om te kijken waarmee ik je kan helpen.

Over Intuïtief Sales & Bedrijfscoach

Dag allemaal, ik ben Christine Cremers. Na jaren bij de grotere bedrijven als Sales en Marketing Manager teams te hebben aangestuurd heb ik enkele jaren geleden bewust gekozen voor het ondernemerschap. Ik ben gefaccineerd door het thema keuzevrijheid en in loondienst kwam deze faccinatie niet volledig tot zijn recht. Daar waar de ene mens kiest om te blijven zitten, kiest de ander er voor om op te staan. Juist de mindere kanten van het leven leerden me dat je niet moet uitstellen als je ergens naar verlangt. Mijn intuïtie/gevoel zijn leidend in alles wat ik doe. Mijn hoofd gebruik ik om strategisch koers te bepalen. Inmiddels weet ik dat deze twee prima samen kunnen werken en dat balans hierin essentieel is.

Sinds ik dat veel bewuster doe, sta ik veel dichter bij mezelf in rust en vertrouwen en vanuit een zuivere intentie in contact met anderen. Dankbaar dat ik in korte tijd een succesvol (online) bedrijf heb weten op te bouwen en dat ik anderen ook mag helpen bouwen aan een bedrijf dat goed voor jóuw zorgt.

In mijn privé leven ben ik lekker actief met mijn gezin, hou ik van reizen, lezen, natuur en heerlijk koken.

Warme groet, Christine


Intuïtief Sales & Bedrijfscoach

Christine Cremers

Brinklaan 54
7261JH Ruurlo

Jouw kennis en expertise zijn hard nodig in de wereld.  Leer integer en op een prettige manier verko