Workshops en Retraite VerwonderDingen

VerwonderDingen
Apeldoorn

"Wijsheid begint met verwondering". Socrates Samen zijn we daarom op een missie om onze samenleving liefdevoller te maken! Hoe meer mensen van hoofd naar haart, des te meer compassie, innerlijke rust, dankbaarheid en persoonlijke groei!

Leef jij je leven zoals jij dat wil? 

VerwonderDingen is er voor iedereen die houdt van buiten in de natuur te zijn, in combinatie met worden wie je in wezen al bent. En dat gebeurt, als je je hart meer volgt. Kom jij graag in beweging en ben je niet bang voor een eventuele bui? Verlang je ernaar om je hoofd uit te zetten en meer naar je hart te luisteren? Heb jij behoefte aan meer bewustwording en het vinden van balans? Ben je bereid om in je eigen spiegel te kijken? Wil jij ontdekken welke patronen of overtuigingen je los kan laten, omdat ze eigenlijk niet van jou zijn?

Vanuit VerwonderDingen is er keuze genoeg om hiermee aan de slag te gaan. Er bestaan tot nu toe drie VerwonderDagen! Ze heten VerwonderDag, VerwonderTijd en VerwonderHart. Los van elkaar te volgen. 

Ook geven we Reiki cursussen, voor meer energie en meer balans in je leven. 

En we organiseren twee keer per jaar een VerwonderWeekend in Lochem. Tijdens ons verwonderWeekend ga je contact maken met je innerlijke kind, met je pure zelf. Dicht bij jezelf zijn, zodat je energie weer meer stroomt! 

Met al deze VerwonderDingen willen we persoonlijke groei leuk en simpel maken tijdens een dag of weekend in de natuur. We laten je stoppen met rondjes draaien in je hoofd en dagen je uit te gaan luisteren naar je gevoel en naar je lijf. We laten je je letterlijk  verwonderen over wat er allemaal al is!

 

Over VerwonderDingen

Wij zijn Gertrude Knauff en Miriam van Broekhuizen. Twee vriendinnen, die elkaar ooit ontmoet hebben, doordat we allebei een praktijk hebben in Apeldoorn. Zo'n 15 jaar geleden nam Miriam het initiatief. Ze had Gertrude in de krant zien staan! "Zullen we een keer kennismaken? Ik heb ook een praktijk?" We raakten niet uitgepraat.

Jaren later gingen we een weekendje weg naar Vlieland. Naast diepgaande, eerlijke, persoonlijke gesprekken, was er veel lol. Zoveel, dat we het jaarlijks gingen doen, zo'n weekendje naar de Wadden. Hele dagen samen buiten in de natuur. Rust, stilte, zon, wind, regen, fietsen, wandelen, yoga zelfs, terrasjes, drankjes en dromen. Ja, dromen, want dat is wat er gebeurt, vanuit rust, stilte en veel buiten zijn. Je komt meer bij je hart. En ons hart riep:"Oohhh, wat zouden we graag buiten werken, anderen bewegen ook de flow van hun hart te volgen."

Dus al dromend was op één middag op Vlieland, de eerste VerwonderDag geboren. Compleet al met inhoud. Nog geen twee dagen later stond de aankondiging al op sociale media. En we hadden windje mee, want het sloeg aan!

Als we niet samenwerken zijn we toch een beetje samen. Allebei hebben we al jaren onze eigen praktijk in hetzelfde pand en begeleiden we 1-op-1 mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Miriam als Systemisch (kinder)Coach en gedragsspecialist en Gertrude als Holistisch Therapeut bij FF NODIG.

Op nog vele verwonderingen, we hopen ook jou te gaan ontmoeten,

liefs van Gertrude en Miriam.


VerwonderDingen

Miriam en Gertrude

Loolaan 75
7314AH Apeldoorn

Lid van beroepsvereniging

    www.catcollectief.nl
Workshops en Retraite VerwonderDingen