Fit for Food, Food for thought! Mobiele catering

Puur Annette
Drempt

Puur Annette komt naar je toe met een (h)eerlijke tapasplank, high tea of gezonde lunch. Wij ont- en verzorgen uw gelegenheid tot een onvergetelijke herinnering. Catering ook zonder foodtruck: zoet of hartige taart van tapasbuffet tot compleet dine

Puur Annette brengt haar foodtruck naar diverse (besloten) events, bedrijfsfeesten, tuinfeesten, campings, bruiloften en uitvaarten, om gasten te verwennen met gevarieerde lunches, gezonde maaltijden en smakelijke borrelplanken. De gerechten, bereid met lokale en gezonde ingrediënten, zijn altijd puur van smaak en aangepast aan dieetwensen en allergieën. Naast de foodtruck biedt Puur Annette ook cateringdiensten aan, variërend van zoete en hartige taarten tot complete diners. Zij staat garant voor de organisatie en verzorging van feesten en gelegenheden, waardoor elke ervaring onvergetelijk wordt. Bovendien is Puur Annette niet alleen actief in culinaire diensten, ook biedt zij coaching gesprekken gecombineerd met wandelingen en (individuele) kook- of bakworkshops aan. Fit for food, food for thought! 
Puur Annette, dat is Puur Genieten.

Over Puur Annette

Sinds april '22 ben ik actief in de catering, na een periode in loondienst voor een Amerikaans bedrijf waar ik verantwoordelijk was voor inkoop en demand planning van tondeuses en trimmers. Tijdens de coronacrisis werkte ik thuis, wat me rust gaf en deed beseffen dat ik minder voldoening uit mijn werk haalde. Ik wilde mijn laatste werkperiode besteden aan wat me echt energie geeft en volgde het coaching traject 'Van werk naar passie'. Met onderdelen als 'waar werd ik vroeger het meest blij van en wat kan ik al goed?' ontdekte ik mijn passies.

Bovenaan mijn hobbylijst staan koken, bakken, en omgaan met mensen. Ik ben een echt buitenmens. Met de wens om te ondernemen, bood ik mezelf aan als mobiele cateraar. Ik kocht een ijswagen en bouwde deze samen met mijn partner om tot een foodtruck. Mijn aanbod omvat gezonde lunches, zoete en hartige borrelplanken, en diners voor zowel kleine als grote gezelschappen, met zoveel mogelijk biologische, verse en lokale producten.

Mijn missie is om gezond en fit oud te worden, en ik wil laten zien dat dit ook lekker kan zijn. Ik deel graag mijn creativiteit met anderen. Mijn quiches, poké bowls, en gezonde lekkernijen zijn favoriet. Ik geniet van persoonlijk contact en gezelligheid. Onlangs heb ik een hNLP-Practitioner afgerond, waarbij tools en inzichten hebben bijgedragen aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Door betere communicatie en mooie belevenissen ontstaan openhartige en diepgaande gesprekken. Binnenkort ga ik deze vaardigheden toepassen in coachinggesprekken, gecombineerd met wandelingen, (individuele) kook- en/of bakworkshops.


Puur Annette

Annette Tichelman

Kruijsakker 14
6996 DL Drempt

Fit for Food, Food for thought!  Mobiele catering