de Levenskijker - Verder kijken, verder komen

Biografisch coach
Giesbeek

Een biografisch coach is opgeleid in levensloopkunde en getraind in luisteren. Een biografisch traject begint met een vraag die jij inbrengt. Samen met jou kijkt de biografisch coach naar de beleving en betekenis van gebeurtenissen in jouw leven.

Wanneer ga je naar een biografisch coach?

Bij vragen die betrekking hebben op:

  • veranderingen in je leven en hoe je daartoe te verhouden;
  • richting, bijvoorbeeld de kant die je uit wilt gaan met je loopbaan, na je pensioen enzovoort;
  • iets in je leven waarmee je in het reine wilt komen en een betere plek wilt geven, waarbij je behoefte hebt aan een goed luisterend oor;
  • dingen in je leven die niet goed lopen en die je wilt onderzoeken om te ontdekken wat er precies speelt en waar dat om vraagt.

Je kunt je leven ook onderzoeken door erover te schrijven. Daarvoor bied ik autobiografische schrijftrajecten aan. Zo'n schrijftraject verloopt aan de hand van thema's, meestal in een groep, maar ook individueel.

Eerder autobiografische schrijftrajecten waren o.a. 'Ouder worden naar je zin' en 'je creativiteit op het spoor'.

Voor meer informatie over werkwijze, tarieven en achtergronden nodig ik je uit om een kijkje te nemen op mijn website.

Over Annemarie Kistemaker

Wie ik ben

Ik ben Annemarie Kistemaker, biografisch coach. Wat ik nu doe is gegroeid uit wie ik ben en wat ik eerder deed. Ik ben jarenlang docente geweest en heb ook gewerkt als taalconsulent, assertiviteitstrainster en examinator inburgering. Ik heb talen gestudeerd en een driejarige opleiding gevolgd bij het instituut voor biografiek te Zeist. Het leven zelf is mijn grootste leermeester.


Biografisch coach

Burg. van Rielstraat 1
6987 AX Giesbeek

Lid van beroepsvereniging

de Levenskijker - Verder kijken, verder komen