Meer weten over jouw zielsmissie, je unieke talenten of je levenslessen?

MaanZon
Enschede

Wat is mijn zielsmissie? Waar liggen mijn talenten? Wat maakt mij echt gelukkig? Waar komen mijn angsten vandaan? Wat zijn mijn levenslessen? Dit zijn vragen die beantwoord worden in jouw unieke horoscoop. Ligt deze binnenkort ook op jouw deurmat?

Natuurlijk ken jij jouw eigen Zonneteken (je sterrenbeeld) Maar heb je wel eens gehoord over de fascinerende Ascendant of de mysterieuze Maansknopen? Een persoonlijke horoscoop is jouw unieke blauwdruk. Wat je hier vervolgens mee doet, is geheel aan jou. Jouw persoonlijke horoscoop zal jou meer bewust maken over wie jij wérkelijk bent. Het geeft innerlijke rust, zelfacceptatie en een enorme positieve boost! Natuurlijk kun je de horoscoop ook over een ander laten maken, een erg mooi en uniek cadeau. De complete reading laat ik professioneel inbinden, dus perfect voor in de boekenkast om nog eens na te lezen. 

Naast het maken van deze prachtige horoscopen, geef ik ook workshops in Astrologie én in Edelstenen.

Voor meer informatie verwijs ik graag door naar mijn website: maan-zon
Instagram: Maanzon Astrologie

Over MaanZon

Mijn naam is Manon en ik ben astroloog. Sinds mijn jeugd ben ik al bezig met spiritualiteit. Het zoeken naar zingeving en mijn eigen pad volgen is altijd een rode draad geweest in mijn leven. Gelukkig hou ik enorm van lezen en in spirituele boeken zoek ik naar antwoorden en erkenning. Boeken over astraal reizen vind ik echt fascinerend! Naast lezen en astrologie, hou ik ook enorm van dieren, de natuur en edelstenen. Wij hebben twee katten en ons huis ligt vol mooie stenen. Een ‘zweverig type’ ben ik overgens niet. Eerder aards en misschien zelfs nuchter. In het weekend mag ik graag kijken naar de Formule1 ;-) In de astrologie komen onderwerpen aan bod zoals je zielsmissie hier op aarde. Ik word daar ontzettend enthousiast van, want wil niet iedereen dat weten? Heel graag maak ik ook voor jou een unieke horoscoop. Het is zeer persoonlijk en ik vind het bijzonder en moedig hoe mensen zich via een horoscoop zo kwetsbaar durven opstellen. Mijn werk is echt ontzettend mooi. Ik verheug mij in iedere horoscoop op de unieke talenten en bijzondere levenslessen die ik mag ontdekken!


MaanZon

Manon ter Avest


7546HN Enschede

Meer weten over jouw zielsmissie, je unieke talenten of je levenslessen?