Mercuria

Mercuria
Wageningen

Vanuit Mercuria bied ik zowel wandelcoaching als astrologie aan, los of in combinatie met elkaar. Beide zijn erg mooie ingangen om dichter bij jezelf te komen, inzicht te krijgen en inspiratie te vinden voor waar je mee bezig bent.

Mercuria is een praktijk waar je terecht kunt voor astrologie, coaching in dverse vormen en wandelcoaching.

Vanuit mijn achtergrond als psycholoog, aangevuld met diverse extra opleidingen en ervaring, werk ik als coach binnen en buiten. Buiten zjin en wandelen in de natuur brengt je op natuurlijke wijze bij jezelf, ontspant en geeft nieuwe energie en inspiratie om verder te gaan. 

Zowel het bewuste als het onbewuste worden aangeproken en geactiveerd, wat enorm helpt om te ervaren wat nu aan de orde is en welke volgende stap je wilt zetten. Het wordt door vrijwel iedereen als een fijne manier ervaren om met je vraagstuk of thema bezig te zijn.

Astrologie is van oudsher een rijke symbolische taal om inzicht te krijgen in jezelf, je karakter, mogelijkheden, uitdagingen en processen die nu spelen. Ook je bezieling en rode draad in je leven is in een horoscoop te zien. Tegelijkertijd ben jij degene die het 'leeft' en belichaamt, en heb je alle vrijheid om jouw vorm te geven aan wat voor jou mogelijk is en je eigen keuzes te maken. Niets ligt vast, en ik doe geen voorspellingen.

Vanuit Mercuria werk ik altijd in gesprek en ontmoeting, meestal live, maar geregeld ook online via skype, zoom of telefoon. Ik werk vanuit Wageningen en in de Achterhoek.

Ik ben flexibel in het aanpassen van mijn aanbod aan de vraag, behoefte en mogelijkheden van de cliënt. Voel je vrij om te bellen of mailen als je meer informatie wilt of graag even wil kennismaken. Wees welkom!

Over Mercuria

Ik ben geboren in Amsterdam en sinds mijn puberteit verder opgegroeid in het westen van het land. Vanuit mijn interesse en betrokkenheid bij mensen en de vraagstukken die ze tegenkomen in hun leven, heb ik psychologie gestudeerd in Leiden en Amsterdam. Daarna werkte ik als assessment psychologe, ontwikkelaar, trainster en coach in het bedrijfsleven, zowel vanuit vaste dienst als vanuit een freelance positie. Tevens volgde ik diverse opleidingen, zoals NLP, Jungiaanse psychologie, astrologie, loopbaan coaching en intuïtieve ontwikkeling. Ook heb ik 14 jaar in de kinderopvang gewerkt, eerst als vrijwilligster, later als pedagogisch medewerkster. In 2004 begon ik met mijn praktijk Mercuria. In dat kader geef ik workshops en individuele consulten. Een paar jaar geleden volgde ik een opleiding tot wandelcoach en diverse trainingen op dat vlak. Cliënten blijken het erg te waarderen en de combinatie wandelcoaching/astrologie is ook heel zinvol gebleken in coach trajecten.

In mijn vrije tijd geniet ik ook zelf enorm van wandelen en buiten zijn, en heb ik veel interesse in cultuur, geschiedenis en spiritualiteit. In 2019 kreeg ik het idee voor het Pad van de Vrijheid, een lange afstandsroute van 155 km in een wijde lus rondom Wageningen, waarin veel aandacht voor de natuur en de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog, en vrijheid. In 2020 is een mooie wandelgids verschenen van het Pad van de Vrijheid ( www.padvandevrijheid.nl). Afgelopen jaar maakten we een podcastserie bij elke etappe, telkens met andere gastwandelaars, te vinden op Spotify. Sinds 2023 ben ik geregeld ook in de Achterhoek.


Mercuria

Lysbeth Beels

Bergstraat 54
6701AD Wageningen

Lid van beroepsvereniging

Mercuria