InnerPulse: Dru Yoga - met plezier en aandacht bewegen, ervaren en ontspannen! | Zutphen

Dru Yoga - met plezier en aandacht bewegen, ervaren en ontspannen!
Meedoen wanneer jij wil!


Heb je behoefte aan:

  • meer energie en vitaliteit?
  • rust in je hoofd, ontspanning in je lijf?
  • plezier en lichtheid?
  • balans in je leven?
  • een soepeler en fitter lichaam?

Dan ben je van harte welkom in een van de Dru Yoga lessen! 

Dru Yoga is een zachte vloeiende vorm van yoga gericht op het weer laten stromen van geblokkeerde energie. Het gaat niet om presteren, maar om met aandacht bewegen, ervaren en ontspannen, binnen jouw mogelijkheden, op een lichte plezierige wijze. Hoewel de bewegingen zacht zijn, is de werking verrassend krachtig.

Dru Yoga helpt je stress te verminderen, zowel fysiek, mentaal als emotioneel. Je voelt je fitter en meer ontspannen.

De lessen zijn geschikt voor iedereen, ongeacht ervaring, leeftijd, conditie en gezondheid. Je kunt op elk moment instromen en eerst kennismaken.

Op mijn site vind je het actuele lesschema en verdere informatie.
Welkom!

Over Ans Hoogland | Zutphen

Leven is kostbaar! En dat heb ik aan den lijve ervaren. Mijn vader overleed toen ik nog heel jong was. Het maakte me al vroeg zelfstandig. Ik regelde en leefde mijn leven vanuit mijn hoofd, en voor voelen was er weinig ruimte. Ik belandde in drukke succesvolle banen en een gevuld sociaal leven.

Tot ik besefte dat dat me niet meer bevredigde. Dat de rek eruit was. En ik in een flinke burn-out belandde. Achteraf gezien was dat een zegen en een belangrijk keerpunt in mijn leven.

Deze burn-out was een pittige tijd, mijn hoofd wilde nog wel, maar mijn lijf zei HO. En ik begon te voelen… en daarmee smolt laagje voor laagje het sterke overleefpantser en het masker waarachter ik me onbewust verscholen had.

In dezelfde periode overleden een aantal dierbare naasten, waaronder mijn moeder en mijn broer. Hoe turbulent kan het leven zijn. Het leerde me de illusie van controle los te laten, mee te bewegen en te verbinden met dit moment. Er is nooit meer dan deze adem.

Na deze pittige en louterende periode sta ik heel anders in het leven. Lichaamswerk, Mindfulness en Dru Yoga hielpen mij om in mijn lijf te landen, in het moment te leven, en echt mezelf te zijn; dit zijn nu de 3 belangrijkste pijlers in mijn huidige werk.

In 2004 ben ik mijn bedrijf InnerPulse gestart, en begeleid ik met lichtheid, liefde en plezier mensen om te genieten van het leven vanuit ontspanning en vertrouwen. Met focus op wat echt wezenlijk is voor jou. En steeds vanuit de ervaring in dit moment, met je lichaam als thuisbasis in plaats van je vakantieadres.

Leven is immers te mooi om er door heen te racen of je zelf te verstoppen.

Agenda InnerPulse


Foto 4 Ans Hoogland Foto 5 Ans Hoogland Klik om te vergroten

InnerPulse
Ans Hoogland


Professionals in de categorie Yoga

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Ouderenzorg Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Achterhoek
Bewust Achterhoek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!