Wandelcoaching; voor als je op zoek bent naar (meer) rust en balans in je leven | Zelhem

Door ons drukke dagelijks leven vol verplichtingen, ervaren veel mensen daarvan mentale of fysieke problemen. De klachten kunnen worden veroorzaakt door een verstoorde balans in je leven. De balans tussen bijvoorbeeld werk en privé.

Dan is het heel goed om tijd voor jezelf in te bouwen in jouw dagelijks ritme. Een verstoorde balans kan namelijk leiden tot serieuze klachten. Denk hierbij aan overspannen raken, in een burn-out of bore-out komen.

Bewegen in de natuur en buitenlucht op basis van de peilers uit de Mindfulness, is een doeltreffende en effectieve manier om te zorgen voor een betere balans. Bewegen in de natuur maakt dat je loskomt van vaste denkpatronen en gewoontes. Het is ontspannend en is goed voor lichaam en geest met als resultaat: meer bewustzijn, energie en zijn in het hier en nu. Waardoor je betere of andere keuzes kunt gaan maken die er voor jou toe gaan doen. 

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking, ik kijk er naar uit om samen met je op pad te gaan!

Over Agnes Snelooper-Konijnenbelt | Zelhem

Wat leuk om je hier te zien!

Mijn naam is Agnes Snelooper en woon met mijn gezin in Zelhem, het groene hart van de Achterhoek. Daar kan ik dagelijks genieten van onze mooie natuur die ik regelmatig "mijn achtertuin" noem.

De natuur laat mij iedere keer als ik er ben, iets anders zien. De groei en bloei in de lente en zomer en het loslaten van de herfst, om in de winter tot rust te gaan komen. Je dagelijks omgeven met natuur is rustgevend en laat je meer bij jezelf zijn. Uit je hoofd en in je lijf komen.

Met wandelcoaching krijg je de mogelijkheid om in gesprek te komen met jezelf over zaken die jouw aandacht vragen. Bewegen in de natuur maakt dat je loskomt van vaste denkpatronen en gewoontes. Daarmee krijg jij toegang tot het gaan overwegen, of maken, van andere keuzes. Keuzes die nodig zijn om andere resultaten te gaan krijgen, die voor jou belangrijk zijn.

De kracht van de natuur zet ik tijdens de wandelingen in, door je te laten zien wat er is. En er soms gewoon maar eens om heen te lopen, waarmee je vanuit verschillende hoeken kunt zien wat er is. En daarmee kan het symbolisch werken voor je eigen vraagstuk, hulpvraag of proces waar je mee bezig bent.

De natuur is er onvoorwaardelijk en nodigt je van harte uit om er te zijn. Op een frisse lentedag, een zonnige zomerdag, een geure herfst of een verstilde winterse dag. Voel je welkom!


Foto 1 Agnes Snelooper-Konijnenbelt Foto 2 Agnes Snelooper-Konijnenbelt Foto 3 Agnes Snelooper-Konijnenbelt Klik om te vergroten

Topaas Coaching
Agnes Snelooper-Konijnenbelt


Professionals in de categorie Coaching - Wandelcoaching

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Ouderenzorg Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Psychotherapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Achterhoek
Bewust Achterhoek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!