Verlies verwerken met wandelcoaching | Lichtenvoorde

Het overlijden van een partner is een aangrijpend en intens verlies. Je leven verandert immers als je iemand moet missen. Niets is meer hetzelfde. Iedereen die te maken krijgt met verlies gaat op eigen wijze om met dit verdriet.

Heb je moeite de draad weer op te pakken? Wandel - natuurcoaching geeft een krachtige natuurlijke ondersteuning bij verlies. Je krijgt meer inzicht in jezelf, in jouw rol en jouw emoties. Je leert oude patronen los te laten en te bouwen aan een nieuw toekomstperspectief. De natuur is hierbij een verrassende inspiratiebron. Wandel en natuurcoaching helpt jou op eigen kracht weer verder te gaan.

Wandelcoaching helpt bij verliesverwerking wanneer:

- je langdurig slecht slaapt en je niet kan ontspannen
- je moeite hebt met het aangeven van grenzen
- een herinnering je blokkeert om verder te gaan
- je moeite hebt om noodzakelijke beslissingen te nemen
- je een nieuwe stevige structuur zoekt
- je meer contact zoekt met je innerlijke behoeften
- je wensen en dromen de ruimte wilt geven

Zet vandaag die eerste stap voor professionele hulp bij rouwverwerking. Neem contact op voor een wandelsessie in de Achterhoek en ervaar hoe de natuur bijdraagt aan het verwerken bij verlies.

Kijk voor meer informatie op mijn website of bel voor het maken van een afspraak.

Ik ben aangesloten bij BVGZ Beroepsvereniging Groene Zorg.

Over Imelda Verheij | Lichtenvoorde

Begeleiding Partnerverlies is de wandel/natuurcoachingpraktijk van Imelda Verheij.

In mijn leven ontwikkelde ik een passie voor Yoga en Tai Chi en volgde hiervoor professionele opleidingen. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in Mindfulness en Meditatie. De technieken bieden mensen mogelijkheden tot ontspanning en het ontwikkelen van eigen kracht. Op mijn website kan je een gratis ontspanningsoefening downloaden.

Na 15 jaar met veel plezier les te hebben gegeven, volgde ik mijn verlangen om mijn werk van binnen naar buiten te verplaatsen in de natuur. Met de opleiding tot wandel- en natuurcoach kwam alles waar ik jarenlang mee bezig was geweest als een vloeiend geheel samen. Het voelde als een thuiskomen. Het is heel waardevol om anderen in de natuur te mogen begeleiden op hun levenspad.

Toen mijn partner overleed, ervaarde ik dat de natuur helpt om het verlies een plek te geven. Steeds opnieuw zocht ik de natuur op en liet ik het verdriet er zijn. Dit gaf mij de kracht en de ruimte om een nieuw, ander leven op te bouwen. Het werken met symbolen en metaforen hielp om de scherpe rand van rouw te verzachten en het verdriet te helen. De heftige emoties die horen bij intens verlies kwamen hiermee tot rust.

Met mijn kennis en ervaring ondersteun ik je vanuit mijn praktijk Begeleiding Partnerverlies om in je verlies de goede herinneringen van jouw partner te koesteren en dat je daarnaast de kracht vindt om weer te investeren in een ander en nieuw leven. Zet vandaag die eerste stap voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.


Foto 1 Imelda Verheij Foto 2 Imelda Verheij Klik om te vergroten

Begeleiding Partnerverlies
Imelda Verheij


Professionals in de categorie Coaching - Wandelcoaching

Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Achterhoek

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek