wandelcoach-healing, voor een luisterend oor en wat 'knelt' gaat weer stromen!

wandelcoach-healing.nl
Lichtenvoorde

Heb jij het gevoel dat er iets in je leven niet lekker loopt? In een relatie, werk of de wijze waarop je nu in het leven staat? Dan is het een verademing dit te kunnen delen en het in een nieuw perspectief te zien.

Het is heel vaak het stemmetje van de criticus in je die je laat weten dat je meer je best moet doen. Als je opgroeid leer je rekening te houden met de mensen om je heen en vaak te weinig met "wat voelt goed voor mij?" Wat daarnaast meespeelt is de angst voor afwijzing! Je hebt geleerd om te zorgen voor de behoeften van anderen en onvoldoende hoe je goed zorgt voor jezelf. En dat kan gaan knellen. Misschien is deze gewoonte zo diep verankerd en is je geleerd klaar te staan en vooral niet moeilijk doen? In deze healing-sessies krijg je een helder beeld hoe het ook anders kan! 

Wandelcoach-healing kan je helpen om de verbinding met jezelf te herstellen. Inzicht in wat je nodig hebt om voluit te kunnen leven. Dat wat er knelt gaat weer stromen. Je staat weer in contact met je innerlijke wensen en behoeften. Je gaat weer mogelijkheden zien voor een effectieve aanpak. De natuur werkt spiegelend waardoor je waardevolle inzichten krijgt hoe jij je meer kunt afstemmen op een praktische haalbare koers. Het werken met symbolen helpt je te ontdekken tot de kern van wie je in wezen bent. Een uniek mens met een missie en een eigen pad! Stap voor stap werken aan een gezond innerlijk kompas waarmee je veerkrachtig en sterk in het leven staat!

We wandelen in de mooie omgeving van Lichtenvoorde en omstreken. 

Bel voor info of voor het maken van een afspraak.

Over wandelcoach-healing.nl

Als kind kon ik in mijn eentje uren struinen door de natuur. De rust die ik daar vond, het helemaal opgaan in deze groene omgeving vloeiden later over in een passie voor Yoga en Tai Chi. Het verlangen om in het moment te zijn vond ik in de kracht van Mindfulness en Meditatie. Voor deze passies volgde ik professionele opleidingen en deze bieden mensen mogelijkheden voor ontspanning en innerlijke kracht. 

Met de opleiding tot wandelcoach- en natuurcoach en diverse trainingen kwam alles waar ik jarenlang mee bezig was geweest als een vloeiend geheel samen. Als healing-coach help ik je in een groene veilige omgeving naar binnen te gaan en contact te maken met wat er in je leven knelt. Samen het onderzoeken en er op een afstand naar kijken helpen het een ander perspectief te zien.

Uit persoonlijke ervaring weet ik dat de angst voor afwijzing en de verbinding te verliezen ervoor zorgde dat ik me vooral bezig hield te zorgen voor de behoeften en verwachtingen van anderen en daarmee regelmatig aan mezelf voorbij ging. Het was een hele zoektocht om hier evenwichtig mee om te gaan. Met healing-sessies help ik jou te ontdekken wat werkelijk goed voelt voor jou.
Helder krijgen wat er nodig is om jouw gevoelens, wensen en verlangens de ruimte te geven zodat je krachtig en sterk in het leven kan staan!

Een wandelsessie van anderhalf tot twee uur kost 75 euro. Het geeft je bijzondere waardevolle inzichten waar je mee verder kan!


Wandelcoach-healing.nl

Imelda Verheij

Sperwer 10
7132EM Lichtenvoorde

Lid van beroepsvereniging

wandelcoach-healing, voor een luisterend oor en wat 'knelt' gaat weer stromen!