Traumatherapie bij Lisette Leerkes in Terborg | Terborg

Door trauma kan het zijn dat je lichaam zich continu in een stresstoestand bevindt; bij het minste of geringste schiet jij in de stress en echt ontspannen en genieten zit er niet echt in. 

Ik hoor ook wel eens de beschrijving dat het net is alsof je leeft langs de zijlijn; alsof je niet meer echt meedoet aan het spel van het leven. Dat je systeem in blijven hangen in toen en daar... 

In mijn sessies kan ik je helpen om uit de stress te komen en langzaam te ontdooien, zodat jij ook kunt meedoen aan het spel van het leven. 

Over Lisette Leerkes | Terborg

Na tien jaar als bevlogen advocaat te hebben gewerkt, heb ik in 2018 mijn toga definitief aan de wilgen gehangen. Ik heb mij de afgelopen jaren omgeschoold tot mediator, (relatie)therapeut en coach, omdat ik voel dat dit veel beter bij mij past.

Het is mijn missie om mensen te helpen de verbinding met zichzelf en de verbinding met hun partner te herstellen. In mijn coaching en therapie creëer ik een veilige omgeving waarin alles gezegd en gevoeld mag worden. Ik schep helderheid en ik leid jullie op een liefdevolle manier naar een nieuw perspectief.


Foto 2 Lisette Leerkes Foto 3 Lisette Leerkes Klik om te vergroten

Lisette Leerkes


Professionals in de categorie Traumatherapie

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Ouderenzorg Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Achterhoek
Bewust Achterhoek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!