Paranormaal Therapeut. Moniek Praktijk voor paranormale therapie | Varsseveld

In mijn werk als paranormaal therapeut begeleid ik mensen die behoefte hebben aan zich verder te ontwikkelen en groeien Ik help je weer verder als je bent vastgelopen en niet meer weet welke richting je op moet. Dit doe ik door het onzichtbare zichtbaar te maken, zodat je bewust wordt van jouw blokkades, knelpunten en leert hoe je die kunt oplossen. Zo ervaar jij wat nodig is om vanuit je kracht te leven. Hierbij ga ik uit van jouw wijsheid, kracht, creativiteit en zelfredzaamheid.

Daarnaast kun je ook bij me terecht voor het energetisch zuiveren van je woning. Ik help je meer verbinding te maken met je huis. Leer je hoe je zelf je sfeer en energie versterkt. zodat je huis een oase van rust en inspiratie wordt. Waar je  kunt opladen in deze opwinndende en roerige tijd.

Ik maak gebruik van mijn helderziende waarnemingen, energetische behandeling en verschillende andere methodes.De persoonlijke consulten  zijn gericht op wat jij nodig hebt. Dit doe ik met een concrete,  creatieve en speelse insteek.

Wil je een zetje in de goede richting? Meer weten over je energiehuishouding en hoe die in balans te houden? Heb je vragen over je gevoeligheid? of je woning? Neem vrijblijvend kontact met me op om te ontdekken wat ik je te bieden heb.

Naast de persoonlijke consulten geef ik ook leuke en inspirerende workshops.

Over Moniek Vet - Anneveldt | Varsseveld

Ik ben Moniek Vet – Anneveldt, geboren in 1972. Al  meer dan 10 jaar ben ik paranormaal Therapeut.

Al vanaf jongs af aan kom ik in aanraking met de paranormale wereld. En blijk ik gevoeliger dan de gemiddelde mens. Door mijn gevoelige aard gaf ik al mijn eigen energie aan anderen en had ik voor mezelf niets meer over. Ik wilde altijd “normaal” zijn en heb daardoor een hele periode ontkend dat ik een paranormale gave heb. Dat resulteerde in een burn-out op jonge leeftijd.

Op het juiste moment kwam ik een goede paranormale therapeut tegen. Dankzij haar ontdekte ik alles over mijn gevoeligheid. Ze leerde mij bewust om te gaan met mijn energie, En hoe ik deze voor anderen gebruik. Zij raadde me aan om meer richting te geven aan en meer te doen met die gevoeligheid.

In 2002 ben ik de Intensieve Leergang Spiritualiteit en Paranormale Geneeswijze gaan volgen aan Het Johan Borgman College in Utrecht. Met aansluitend de 3-jarige opleiding voor Paranormaal Hulp Verlener. In deze opleiding heb ik veel praktische en theoretische kennis opgedaan over o.a. paranormale behandeling, gespreksbegeleiding, filosofie, (para)psychologie, psychiatrie, beroepsethiek, enzovoort.

In deze periode ben ik gestart met het geven van energetische behandelingen. Dit is uitgegroeid in 2013  tot een praktijk en atelier,  waar ik persoonlijke consulten en creatieve, inspirerende workshops geef.

Na veel omzwervingen, en persoonlijke groei heb ik uiteindelijk geaccepteerd dat ik ben zoals ik ben en werk ik nu als paranormaal therapeut. Anderen helpen meer inzicht in zichzelf te krijgen geeft mij veel voldoening. Ik voel  me er completer door. Wat niet weg neemt dat ook ik  zal blijven ontwikkelen. Het leven geeft altijd weer nieuwe uitdagingen.

Moniek Praktijk voor paranormale therapie
Moniek Vet - Anneveldt

Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek