Neo-sjamanistisch therapeut | Winterswijk

Korte uitleg van het doel van de behandelingen; 
Aardse en kosmische soulretrieval op afstand: Om verloren/achtergebleven/gevangen zielendelen van je kosmische en aardse ziel terug te vinden, te bevrijden, te helen en te integreren. Met afstandsbehandeling en verslag (ook voor dieren).

Extractieproces van uw huis en hun bewoners: In 3 rondes door je/jullie hele huis, om niet verwante, verdwaalde, energie zuigende wezens naar het licht te helpen en verwante, bewust achtergebleven en liefdegevende entiteiten een tijdelijke plek te geven ter zelfheling van zowel hen als van jou.

Reïncarnatietherapie: Om traumatische ervaringen van de vorige levens van je kosmische ziel op te ruimen, zodat ze je niet meer belemmeren. En om niet geïncarneerde delen van de kosmische ziel te helpen incarneren, opdat jij je heel kan voelen.

7 Soulretrievals: Om verloren/achtergebleven zielendelen uit;
- vorige levens van je kosmische ziel
- uit de lijnen van je familiezielen
- of uit de jeugd van je aardse ziel
terug te halen, te helen en te integreren.

Illuminatieproces m.b.v. songhealing: Als je schaduw je teruggetrokken innerlijke licht overschaduwt, uitend in terugkerende depressies en angsten. Om in contact met je Licht te komen.

Zielenfusie ©:
1. Aardse zielsingang-correctie ter herstel van een verplaatste, afgesplitste of gesloten ingang naar je aardse ziel.
2. Sjamanistische reis naar je hogere Zelf ter herstel van de verbinding van je kosmische ziel met je hogere Zelf.
3. Zielenfusie ©, zodat je aardse en kosmische ziel en je hogere Zelf zich op elkaar kunnen gaan afstemmen.

Over Margo Luberti | Winterswijk

Ik ben Margo Luberti, geboren op 8 april 1959. Ik had een traumatische jeugd, met 1 gedeelde doodservaring in de baarmoeder door het voorgeboortelijk overlijden van mijn eeneiige tweelingzusje, waardoor ik een alleengeboren tweeling ben. Incest speelde van mijn 1ste t/m 3de levensjaar en daarbovenop had ik voor mijn 12de levensjaar 3 bijna-doodervaringen, waardoor ik veel gepest werd. Op 22 jarige leeftijd ben ik als doktersassistente wegens artrose in mijn gewrichten voor 80-100% in de WAO beland.

Na 2 Burn-out’s, op 30 en 35 jaar, wilde ik eindelijk gevoelsbewust met mijzelf in contact kunnen komen. Ik ben hiervoor diverse reguliere en alternatieve Therapieën aangegaan en heb hierna ook mijn opleiding tot paranormaal therapeut gedaan. Daar vond ik mijzelf terug via de zelfgerichte helingsweg van het sjamanisme. In het "pad van de gewonde genezer" kon ik mijn zelfhelingskracht gaan ervaren en zelf verantwoording voor mijn leven nemen, waardoor ik in balans kwam. Vanuit deze rijke ervaring wil ik anderen als neo-sjamanistisch therapeut ondersteunen op hun zelfhelingsweg.

Gezondheidspraktijk WIGO
Margo Luberti

Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek