Zet tegenslagen om zodat jij succesvol kan ondernemen. | Doetinchem

Loopt je vast met je bedrijf? Loopt je bedrijf vast met jou? Loop je zelf vast in het ondernemen?

Als ondernemer lopen we allemaal wel eens vast. Alleen wat nu als dit vaker voorkomt dan jij wilt en het tegenslagen worden, zoals het uitblijven van klanten, slechte relaties met klanten of leveranciers? Hoe ga jij om met tegenslagen?

We verwerpen ze vaak, worden boos, gefrustreerd, onzeker en moe van al dat strijden. Geheid dat je omgeving onplezierig reageert en het soms zelfs erger wordt. Hoeveel hebben tegenslagen jou al gekost, mentaal, financieel, met je gezin, in je eigenwaarde en de waarde van jouw bedrijf? 

Is het voor jou niet gewoon tijd om succesvol te ondernemen?

Dat kan je leren met deze trainingen:

 • Anders denken, anders doen.
  Opmaat gemaakte 1 op 1 training.
  10 trainingen van 1,5 uren.
   
 • Succesvol positioneren.
  Training van 1 tot max 6 personen
  7 trainingen van 2 uur

Je leert onder andere tegenslagen aan te gaan en op te lossen op een snelle, makkelijke, praktische en direct toepasbare manier. En je leert jezelf en je bedrijf op een natuurlijke, krachtige, duidelijke en in balans zijnde manier succesvol positioneren. Werken aan je bedrijf is juist ook werken aan jezelf. Bijkomstig werk je gelijk aan jou communicatie, uitstraling, eigen kracht en vertrouwen.

Onderneem op een succevolle manier vanuit je hart.

WIl je meer weten? Neem vrijblijvend contact met mij op of bezoek mijn website.

Over Victor van Hunnik | Doetinchem

Ik ben Victor van Hunnik geboren in 1970 en sinds 2018 wonende in Doetinchem. Mijn stap naar de Achterhoek is één van mijn beste keuzes geweest. Niet alleen omdat ik hier in Doetinchem ben gaan samenwonen met mijn vriendin, ook omdat ik de omgeving en de mensen mooi en prettig vind. 

In het leven heb ik veel meegemaakt.  Ik heb diverse coaches gehad die mij vertelde waar ik heen moest, veel trainingen gevolgd en boeken gelezen. Ik voelde alleen een fustratie omdat ik mij afhankelijk voelde van al die hulpverleners. Ik wilde het zelf doen, mijn eigen coach zijn. En dat is mij gelukt. Ik weet nu dat ik alles aankan dat er op mijn pad komt. Ik ben weer kapitein op mijn eigen schip.

Dit gun ik iedereen en heb daarom mijn methodiek uitgewerkt. Na jarenlang mijn methode toegepast te hebben in mijn coachingspraktijk was ik klaar om er een model van te maken. En met veel plezier (en succes) leer ik mensen zichzelf te coachen.   

Wat neem ik mee?

Door mijn positieve, rustige, respectvolle en oprecht geïnteresseerde houding voelen mensen zich snel op hun gemak en veilig bij mij. Althans, dat heb ik mij laten vertellen.

Mijn analyserende vermogen gecombineerd met mijn hoog ontwikkeld gevoel, zorgen dat ik snel de vinger op de zere plek kan leggen. Altijd breng ik met een op de cursist afgestemde takt deze informatie.

Humor heeft mij zeer geholpen in het leven en gebruik deze tijdens de trainingen. 

En ... ik ben een ervaringsdeskundige.


Foto 2 Victor van Hunnik Foto 4 Victor van Hunnik Foto 6 Victor van Hunnik Foto 7 Victor van Hunnik Klik om te vergroten

Succesvol Veranderen
Victor van Hunnik


Professionals in de categorie Organisatieontwikkeling en advies

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Ouderenzorg Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Psychotherapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Achterhoek
Bewust Achterhoek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!