Groeien met je bedrijf - Werk en privé in balans | Vorden

Ben jij zelfstandig ondernemer en wil je groeien met je bedrijf maar weet je niet welke stappen je hiervoor moet zetten? Vind je het lastig om het ondernemerschap goed te combineren met je gezin? Of ben je starter en wil je vanaf het begin je bedrijf goed neerzetten?

Ik zorg ervoor dat jij weer overzicht hebt in je werkzaamheden. Dat je structuur aanbrengt en werkt volgens een goede planning. Je leert werken met focus en aandacht en ik leer je omgaan met uitstelgedrag en afleidingen. Alles met werk en privé in balans.

Kortom: ik zorg ervoor dat jij alle ballen in de lucht kan houden. Dat je kunt doen wat jij het liefste doet en daarbij genoeg tijd overhoudt om door te brengen met je gezin, familie en vrienden.

Over Julia van Ditshuizen | Vorden

Na bijna 20 jaar in loondienst te hebben gewerkt ben ik in 2017 als zelfstandig ondernemer gestart. Eerst als VA (Virtual Assistant) waarbij ik ondernemers (met name) financieel administratieve werkzaamheden uit handen neem.

Ik constateer regelmatig dat ondernemers vastlopen in het werken met een goede planning. Dat ze het overzicht kwijt zijn. Ze werken ad hoc en hebben geen idee hoe ze ervoor kunnen zorgen dat hun bedrijf gaat groeien. Daarbij komt dat veel ondernemers het moeilijk vinden om hun bedrijf goed te combineren met hun gezin. Ze moeten veel ballen in de lucht houden en hebben vaak het gevoel dat ze op alle fronten tekort schieten.

Daarom heb ik in 2018 de opleiding tot Professional Organizer gevolgd en in combinatie met mijn ervaring als VA heb ik een programma ontwikkeld waarbij ik ze kan begeleiden om de stappen te zetten naar groei van hun bedrijf.

Samen met mijn man, 2 zoons en een dochter woon ik in het prachtige buitengebied van Vorden. Met 3 voetballende kinderen, waarvan een op topniveau bij De Graafschap, draait hier bijna de hele week om voetbal. Voor mij is het heel belangrijk om de balans tussen werk en privé goed te houden en genoeg tijd vrij te maken voor mijn bedrijf en mijn gezin. Daarnaast lees ik graag en ben ik veel buiten. Ik zwem het hele seizoen in het buitenbad van Vorden en fiets regelmatig met de kinderen naar school. Ook ga ik graag winkelen, uit eten of naar de sauna met vriendinnen.


Foto 1 Julia van Ditshuizen Foto 3 Julia van Ditshuizen Klik om te vergroten

Buro Lentemorgen
Julia van Ditshuizen


Professionals in de categorie Organisatieontwikkeling en advies

Ademtherapie Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Achterhoek