Leren presenteren vanuit authenticiteit | Toldijk

Iedereen die wel eens voor een groep heeft gestaan of dat voor de eerste keer moet gaan doen zal zich af vragen, "ben ik wel duidelijk genoeg", "gebruik ik de juiste woorden", "mag ik wel of niet met mijn handen in mijn zakken gaan staan", "moet ik staan of juist zitten" en "hoe schrijf ik op de flipover zonder met mijn rug naar iedereen te staan". Allemaal belemmerende gedachten of misschien wel overtuigingen die ervoor kunnen zorgen dat je niet de performance geeft die je zou willen geven. 

Met simpele tips en het geven van duidelijke feedback leer je bij mij waar jouw kracht en waar jouw afbreuk risico zit. Het enige wat jij voor deze workshop moet kunnen is feedback ontvangen en die omzetten in wat voor jou het beste werkt !

Deze workshop wordt gegeven voor min 4 personen en max 8 Bij de Rode Beuken in Toldijk en duurt 6 tot 8 uur met de mogelijkheid tot personal coaching op locatie.

Datum : 20 augustus 2019 (max 6 deelnemers)

Locatie : Toldijk (Gelderland)

Kosten € 125,- pp incl lunch (en koffie, thee en streekfruit sap)

Voor meer informatie kun je een mail sturen of whatsappen (bellen mag natuurlijk ook ;-)

49 149 62 of via infobijderodebeuken

(* meer informatie kun je vinden op mijn website mirrormind)

Over Lara Abbink | Toldijk

Bij de Rode Beuken heerlijk genieten in rust en ruimte! Onze locatie heeft prachtige weidse vergezichten over de omringende weilanden. Voor ons is de weidsheid die we nu hebben gecreeerd door de "verouderde" tuin aan te pakken letterlijk een "verademing" van het terrein. Daar waar het voorheen donker en besloten was is het nu licht en open en dat is de energie die wij al onze bezoekers mee willen geven. De ruimte om te zijn wie je bent !

De workshops die ik (Lara) verzorg zijn redelijk divers en dat komt omdat ik de afgelopen 22 jaar als trainer, coach & consultant maar ook als mens veel anderen heb mogen begeleiden in zeer verschillende rollen en functies.

Als manager, trainer & coach belandde ik in situaties die soms heel leuk en fijn maar soms ook moeilijk en confronterend waren. Ik heb het geluk gehad dat ik aan het begin van mijn carriere een geweldige coach heb gehad die mij leerde dat doen met vallen en opstaan de beste methode was en is om te groeien. Zij was er voor me als ik niet meer wist wat te doen of te laten en in spirit (ze is er zelf niet meer) hoor ik haar nog steeds in mijn achterhoofd in bepaalde sitiaties. 

Ik geloof in de authentieke kracht van elk individu. De kunst is te ontdekken waar die bij jou zit !

"Gisteren leerde je vandaag te zien wat je morgen nodig hebt."  Lara

Agenda Lalen Enterprise


Foto 7 Lara Abbink Foto 8 Lara Abbink Foto 13 Lara Abbink Foto 15 Lara Abbink Foto 18 Lara Abbink Foto 19 Lara Abbink Foto 20 Lara Abbink Foto 22 Lara Abbink Foto 23 Lara Abbink Foto 24 Lara Abbink Klik om te vergroten

Lalen Enterprise
Lara Abbink


Professionals in de categorie Opleiding en Training

Ademtherapie Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Achterhoek