Praktijk Nine2Five Coaching & Mindfulness voor rust tijdens verandering of verlies | Dieren

Suzan biedt coaching & mindfulness bij verandering of verlies. Rust in tijden van storm.
Ben jij mama en wens je meer balans, tijd voor jezelf en rust in je gezin? Meld je dan aan voor de 4-weekse 'Mindfulness voor Mama's' cursus.
Je leert hoe perfect imperfect wij allemaal als moeder zijn. Door minder streng te zijn voor jezelf zal je zelfvertrouwen en je vermogen tot echt kunnen genieten toenemen!

Mindfulness bij verlies en tijden van verandering. Bijvoorbeeld door ziekte, overlijden, burn-out, scheiding, verandering op werk.
Ik bied rust wanneer het in jouw leven tijdelijk stormt.
Als mindfulnesstrainer ben ik 3-sterrenlid van de MYVN. Dat houdt in dat ik geacrediteerd ben om zowel MBSR als de MBCT training te mogen en kunnen geven.

Als coach ben ik gespecialiseerd in miskraambegeleiding (opgeleid door Miskraambegeleiding Nederland).
Daarnaast coach ik mensen in kleine groepen die te maken hebben met een vorm van verlies en daardoor tijdelijk zichzelf zijn verloren.
Mijn kern kwaliteiten zijn verbinden en uitnodigen tot zelfonderzoek.
Belangrijk is dat ik je niet help. Ik faciliteer die veilige omgeving zodat je herinnert wordt aan wie jij werkelijk bent.

Een verlies ervaring kan als gevolg hebben dat je de verbinding met je zelf bent kwijtgeraakt. Door uit je hoofd te stappen, te voelen en het verlies op een andere manier leren dragen maken dat jij jezelf weer kunt hervinden. De oude wordt je niet meer. Zie het als een 2.0 versie. Namelijk die met het verlies.

Voel je welkom!

Over Suzanne Brusee- Buijs | Dieren

Op mijn 18e werd ik aangenomen op de theaterschool in Amsterdam. Toen al had ik een liefde voor de menselijke emoties en tragedies. Als theaterdocent heb ik 10jaar groepen getraind, gecoacht en geregiseerd. Enerzijds om met elkaar verhalen over pijn en verdriet te vertellen. Anderzijds om kinderen en jongeren te leren dat er nog meer emoties bestaan dan blij en trots... ;-)

Ik miste wat theoretische kennis en ben zodoende Maatschappijleer gaan studeren. Zodoende begrijp ik nu waarom er in onze westerse maatschappij geen ruimte is voor emoties. We worden immers opgeleid tot productie factor arbeid. Dat werkt prima tot dat je ervaring krijgt met 'het leven'. Het leven waarin we vroeg of laat allemaal verdriet ervaren, boos zijn en grote of kleine verlieservaringen op doen.

Vanuit deze fascinatie heb ik mezelf laten bijscholen. Inmiddels heb ik de opleiding systemische familie opstelling bij het IVSW afgerond. Heb ik mijn diploma 'relaxed bevallen'. Ben ik erkend miskraambegeleiding en stilgeboorte coach.
En heb ik zowel de basisopleiding als de verdiepingsopleiding tot geacrediteerd mindfulness trainer voltooid.

Ik werk nog steeds met emoties die er vaak niet mogen zijn zeg ik altijd. Alleen ben ik me verder gaan verdiepen. Bij mij mogen deze emoties er juist zijn. Want door mijn gehele werkervaring met deze emoties (inmiddels bijna 15jaar) weet ik hoe bevrijdend ze zijn, wat voor verbindende kracht er in zit. En weet ik wat de opluchting en verrijking is als je ze toelaat als mens.

 


Foto 2 Suzanne Brusee- Buijs Foto 3 Suzanne Brusee- Buijs Klik om te vergroten

Praktijk Nine2Five
Suzanne Brusee- Buijs


Professionals in de categorie Mindfulness & Compassie

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Ouderenzorg Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Psychotherapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Achterhoek
Bewust Achterhoek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!