Voel je vitaal en gelukkig! | Lochem

Iedereen wil zich graag gezond en vitaal voelen. Gelukkig en blij zijn. Maar helaas lukt dat niet altijd. Gelukkig maar ook, want zonder sjaggerijn zou je ook niet zo genieten van de leuke dingen.

En toch kun je zelf veel doen om op een ontspannen en fijne manier door het leven te gaan. Je kunt bijvoorbeeld leren hoe om te gaan met tegenslagen. Je kunt leren wat je kunt doen als je in een dipje zit.

Ook kun je leren om goed voor jezelf te zorgen. Door te ontdekken wat jij nodig hebt. Welke voeding bij je past. Hoe je echt kunt ontspannen.

Gezondheid, voeding, vitaliteit en stappen zetten naar verandering zijn thema's die mij al jaren fascineren. In mijn studie en gedurende de afgelopen dertig jaar heb ik veel kennis opgedaan over deze onderwerpen. Deze kennis en ervaringen deel ik graag met je.

Maar vooral gaan we samen jouw vragen onderzoeken. Zodat we antwoorden vinden die bij jou passen. Die zorgen dat jij je gelukkiger gaat voelen, vitaler, gezonder.

Ben je nieuwsgierig geworden? Mail of bel me voor een kennismaking. Ik hoor graag van je!

Over Saskia Juijn | Lochem

Een opdrachtgever zei over mijn manier van werken: “Jouw kern is dingen in beweging krijgen. Dat doe je op een specifieke manier. Je schudt ergens een blaadje in de boom en vervolgens gaat die beweging via de takken door de hele boom.”

Met behulp van mijn intuïtie en gevoel, zie en voel ik vaak wat er speelt en waar de kern van het probleem ligt. Door vervolgens te benoemen wat ik waarneem help ik zaken die spelen helder te maken en help ik dingen in beweging te zetten. Ik wil dingen heel graag makkelijker en lichter maken. Mensen vertellen mij dat ze zich gesteund voelen door mijn manier van werken en dat ze weer geïnspireerd raken en in beweging komen.

Soms kunnen dingen als moeilijk of confronterend worden ervaren. Ook deze zaken, die onderhuids vaak voelbaar zijn voor iedereen, maar niet hardop gezegd durven worden, leg ik op tafel wanneer dat wenselijk is. Hierbij blijf ik altijd oprecht en in contact met de ander. Door aandacht te hebben voor gevoelens en behoeftes help ik mensen veranderingen door te maken.

Mijn ervaring als kwaliteitsmanager in de levensmiddelenindustrie, in combinatie met mijn technologische en bedrijfskundige opleidingen, maken dat ik zaken op een rijtje kan zetten en kan verduidelijken. Ik kan orde en overzicht creëren. Bij het gebruiken van mijn gevoel en intuïtie komt dus ook een behoorlijke hoeveelheid ratio kijken!

Kortom, ik geef aandacht aan datgene wat aandacht nodig heeft.


Foto 5 Saskia Juijn Foto 6 Saskia Juijn Klik om te vergroten

Saskia Juijn Coaching en Training
Saskia Juijn


Professionals in de categorie Coaching - Lifecoaching

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Achterhoek
Bewust Achterhoek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!