Blijvende verandering door beweging met betrokken mensen | Almen

Wil je met jouw team of jullie groep de samenwerking optimaliseren? Mét elkaar oplossingen vinden voor gemeenschappelijke doelen en elkaar helpen om als team sterker te worden?  3CCC-Coaching is gespecialiseerd in team- en groepscoaching en biedt de mogelijkheid om in een veilige en huiselijke omgeving te werken aan teamontwikkeling.

Winny van Buuren heeft veel ervaring in het coachen en adviseren van teams. Van het verbeteren van de onderlinge samenwerking (soft skills) tot het continue verbeteren van de resultaten (Lean tools).

Haar overtuiging is dat duurzame samenwerking van teams en groepen begint bij het creëren van vertrouwen, openheid en uitspreken van verwachtingen. Commitment en een optimale samenwerking dragen bij het (bedrijfs)resultaat.

Naast het coachen van teams geeft Winny ook workshops in feedback geven en ontvangen voor groepen en individuen. 

Zij ontvangt teams en groepen bij haar thuis op een rustig gelegen boerderij in Almen waar mensen zich kunnen verbinden, van en met elkaar kunnen leren en samen genieten van een heerlijke lunch met producten uit eigen tuin en streekproducten.

Nieuwsgierig? Aarzel niet om contact om te nemen en samen te bespreken wat ik voor jou/ jullie kan betekenen. 

Over Winny Van Buuren - Tessers | Almen

Even voorstellen: mijn naam is Winny van Buuren. Ik woon samen met Arjen in een rustig gelegen boerderij in Almen. We ontvangen graag gasten om samen te genieten van (h)eerlijk eten.

Mijn missie is teams en groepen beter samen te laten werken door verbinding en reflectie. Samen overeenkomsten vinden met respect voor de verschillen. Inzicht geven door reflecteren van (non) verbaal gedrag en confronteren met het onuitgesprokene.

Om beweging te creëren is zelfreflectie. Ontwikkeling en voorbeeldgedrag is voor mij essentieel om anderen uit te dagen uit hun comfortzone te stappen.

Mijn overtuiging is dat duurzame samenwerking van teams en groepen begint bij het creëren van vertrouwen, openheid en uitspreken van verwachtingen. Commitment en een optimale samenwerking dragen bij aan het (bedrijfs)resultaat.

Mijn kernwaarden zijn: harmonie, vertrouwen, openheid en commitment.

3CCC-Coaching
Winny Van Buuren - Tessers

Bewust Achterhoek

Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek