Holistische massage en bewustzijnswerk | Zevenaar

In mijn praktijk werk ik als holistisch masseur op individueel niveau. Ook geef ik workshops met als doel lichaamsbewustwording en persoonlijke groei. 

Je lichaam is een bijzonder systeem. Het is allemaal zo mooi op elkaar afgestemd en ingespeeld, de spieren, zenuwen, meridianen, chakra's, zintuigen, emoties en geest. Het is een soort van zelfsprekendheid, dat het doet wat wij willen. Maar het is meer dan een werkend systeem. Het is ons thuis, onze ziel woont er. Het is continue aan het werk en op zoek naar evenwicht.

Alles wat we in het leven opdoen en ervaren heeft invloed op dit evenwicht. Als je pijn en emoties wegstopt ontstaan er fysieke ongemakken en onbalans in ons gevoel van welbevinden. Als je ongemakken blijft negeren of onderdrukken, dan ontstaan er blokkades en stagneert de stroming van jouw levensenergie.  Dit houdt je lichaam niet eindeloos vol. Het kan een teken geven dat de grens echt bereikt is: burnout, hernia, slapeloosheid enz.

Tijdens de integrale massage ondersteun ik jou, om met aandacht en adem naar de klachten plek(ken) toe te gaan, ze bewust te ervaren en te onderzoeken. Dit doen we op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau. Het doorvoelen maakt dat je de spanningen en de vastgezette emotie los kunt laten. Ik combineer oosterse en westerse massagetechnieken tot een geïntegreerde manier van werken. Die op jou persoonlijk wordt afgestemd. Want elk mens is uniek! 

Kom en ervaar wat deze bijzonder fijne massage voor jou kan betekenen. 

Over Veronica Holtslag | Zevenaar

Ik ben Veronica Holtslag, in 1965 geboren in Westervoort, maar al jaren inwoonster van Zevenaar. Zelf ben ik altijd op zoek geweest, bewust en onbewust, naar innerlijk geluk,  balans en contact met mezelf.  Uit ervaring weet ik dat dit een lange weg is. Eigenlijk is het een ontdekkingsreis die altijd door gaat. 

Ik heb als bloembindster gewerkt en als woonbegeleidster. De sportmassage opleiding was de eerste stap in mijn massageloopbaan. In 2014 kwam ik in aanraking met holistische massage. De mens als geheel staat centraal. Lichaam en geest zijn met elkaar verbonden. Voor mij kwam hierin alles bij elkaar. 

Leven vanuit mijn hart, niet overleven vanuit angst. Dat is wat ik de laatste jaren durf te doen. In 2016 heb ik dan ook de grote stap gemaakt. Ik heb mijn baan opgezegd en ben mijn Holistische massage praktijk gestart.  

Ik ben dankbaar voor alle mooie ontmoetingen in mijn praktijk en leer nog dagelijks van de mooie behandelingen. Ook volg ik regelmatig bijscholingen en workshops om mijn kennis en vaardigheden te vergroten. Het is mooi dat er nog zoveel bijzonders op dit gebied te leren is! 

Als echt aardemens, ben ik in mijn vrije tijd veel buiten. Lekker tuinieren of heerlijk wandelen en genieten van de natuur. Verder geniet ik ook van een goeie detective lezen of een lekker motorritje maken met vrienden.   

Massage, is mijn grote passie. Ik nodig je van harte uit, om elkaar daarin te ontmoeten. Te ervaren wat massage voor jou kan doen.                                   

Warme groet, Veronica


Foto 2 Veronica Holtslag Foto 3 Veronica Holtslag Klik om te vergroten

Vroon Holistische praktijk voor massage en bewustzijnswerk
Veronica Holtslag


Professionals in de categorie Lichaamswerk

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Achterhoek
Bewust Achterhoek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!