Rebalancing: Jezelf voelen, jezelf zijn! | Doesburg

Jou laten ervaren dat je je lichaam kunt bewonen als is het een huis van Liefde, dat is mijn missie.

Liefdevol met jezelf omgaan, dat klinkt eenvoudig en gemakkelijk. Eenvoudig is het, gemakkelijk zeker niet. Vaak worden onze keuzes bepaald door oude pijn, voorschriften en oordelen waar we ons niet van bewust zijn. Jezelf en je drijfveren leren kennen vergroot je keuzevrijheid en welbevinden.

Je lichaam bied een directe ingang naar je innerlijk en een aanraken met aandacht helpt jou om contact te maken met je lichaam en wat daarin leeft. Jezelf en je gevoelens leren kennen en welkom heten dat is de sleutel tot ontspanning en een liefdevol leven.

Het kan zijn dat je Ziel gedeeltelijk of geheel uit je lichaam is vertrokken, dan is het niet mogelijk voor jou om helemaal in je lichaam aanwezig te zijn. Door het roepen van de Ziel ( systemisch werk via het lichaam) kunnen we onderzoeken wat nodig is om je lichaam helemaal te kunnen bewonen.

Over Trudy Kalisvaart | Doesburg

Trudy Kalisvaart (1962)
Na de opleiding tot docente lichamelijke opvoeding heb ik de opleiding tot psycho-sociaal werkende voltooid. Na enkele jaren gewerkt te hebben in de jeugdhulpverlening kwam ik in contact met Rebalancing. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in persoonlijke ontwikkeling en heling. In 2004 heb ik de Rebalancing opleiding afgerond en sindsdien heb ik een praktijk.

Daarnaast werk ik voor St Zozijn, een organisatie die ondersteuning biedt aan mensen met een verstandelijke beperking.

Samen met mijn collega Marion Harmsen verzorg ik verschillende massage en Rebalancing workshops.

In 2012 heb ik samen met mijn collega Mariska Gieskes, in opdracht van Platform Rebalancing Nederland, de cursus Rebalancing: mindfulness in lichaamswerk ontwikkeld.

Eind 2010 is mijn gedichtenbundel Binnenste Buiten uitgekomen, een poetisch verslag van mijn reis naar binnen.

Januari 2018 heb ik de training Het roepen van de Ziel afgesloten. Dit systemisch werken via het lichaam heb ik geïntegreerd in mijn sessies.

Mijn aandacht in de sessie is vooral gericht op het herstellen en verdiepen van het contact met je lichaam en je gevoelsleven. Het motto van mijn praktijk is dan ook: Jezelf voelen, jezelf zijn.


Foto 1 Trudy Kalisvaart Klik om te vergroten

Praktijk voor Rebalancing HARA
Trudy Kalisvaart


Professionals in de categorie Lichaamswerk

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Achterhoek
Bewust Achterhoek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!