Legions of Light Gathering | Zutphen

Spirituele zondagdienst 'Legions of Light Gathering'

Deze bijeenkomsten zullen op de derde zondagen van de maand plaatsvinden en hebben als doel om samen te komen met lichtwerkers (zij die zich geroepen voelen om bewust bij te dragen aan het versterken en verspreiden van het Licht in de wereld).

Als Legions of Lightworker wordt er van ons gevraagd dat wij de wereld van de dualiteit ontstijgen om onze resurrectie naar het eenheidsbewustzijn mogelijk te maken. Dit pad is echter niet zonder vallen en opstaan; oude vastgeroeste patronen die ons beperken, de misleidingen van ons ego en de verleidingen die 3-dimensionele maatschappij ons voorhoudt. In een visioen van Aartsengel Michael, kreeg Kirsten de opdracht om “Legions of Light Gathering” bijeenkomsten te starten zodat lichtwerkers elkaar in dit proces kunnen ondersteunen en inspireren.

Waar nodig kan Kirsten in individuele sessies bewustwording en heling van bovenstaande invloeden initiëren zodat wij onze innerlijke vrijheid en kracht weer ervaren en strijder voor het Licht in onszelf en anderen kunnen zijn.

Resoneert deze missie met jouw hart, dan heet ik je van harte welkom!

Deze Legions of Light Gathering zal plaatsvinden elke derde zondag van de maand, data zijn te vinden in de agenda op deze website en onderaan op deze pagina.
Tijd: 10.00uur
Lokatie: Het Middenhuis,
Fie Carelsenstraat 32 te Zutphen.

Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. 

Over Kirsten Westerkamp | Zutphen

Kirsten ervaart zichzelf vooral als Wereldburger en Lichtwerker; brenger van Licht daar waar duisternis is. Om mensen weer in hun kracht te zetten door het verleden te verwerken en achter zich te laten waardoor een nieuw leven zich kan ontvouwen; een leven van Innerlijke Vrijheid en Zelfbeschikking.

Kirsten’s drang naar vrijheid begon na haar jaarstage in Suriname en uitte zich in de vele wereldreizen die zij in haar eentje maakte en het feit dat zij twee keer naar Australië emigreerde. Door persoonlijke omstandigheden, is zij nu weer terug in Nederland.

Australië is echter haar spirituele geboorteland en daar studeerde zij Crystal Vibrational Therapy (Edelsteentherapie) en Crystal Sound Therapy (Kristallen Klankschalen Therapie) met Susie Nelson Smith. Zij leerde Crystal Dreaming van Raym, volgde Hawaiiaanse massagelessen en was een van de eerste Chakradance Facilitators. De Shanti Mission Ashram is ook een grote leerschool voor haar geweest en zij voelt een grote dankbaarheid dat zij hier maandelijks voor spirituele voeding en inspiratie kon komen.

Agenda Inner Freedom Journey

Inner Freedom Journey
Kirsten Westerkamp

Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek