Hypnotherapie, psychosociaal therapie en kindertolk

Homeostase
Doetinchem

Ik werk vanuit de overtuiging dat ieder mens uniek is. Vanuit dit uniek zijn streeft ieder mens naar een bepaalde mate van balans in zijn leven. Velen ervaren echter een mate van disbalans. Ik help u de regie over uw eigen leven weer op te pakken.

Homeostase: het in evenwicht zijn van het lichaam, zodat er een gevoel van welbevinden ontstaat.

In de praktijk werk ik vanuit de overtuiging dat ieder mens uniek is. Vanuit dit uniek zijn streeft ieder mens naar een bepaalde mate van balans in zijn leven. Iemand die naar de praktijk komt ervaart een mate van disbalans. Hij is op dat moment niet of onvoldoende in staat om die disbalans zelfstandig op te heffen.

In de veilige praktijkruimte nodig ik u uit om op zoek te gaan naar waar uw krachten en valkuilen liggen, en hoe u uw keuzemogelijkheden kunt uitbreiden. Daarbij zal ik u begeleiden in uw proces van zelfontdekking, zelfobservatie, zelfwaardering en zelfontplooiing. U kunt de regie over uw eigen leven weer oppakken. Hierdoor gaat u weer beter functioneren en beleeft u meer balans en levensvreugde.

Hypnose is een vaardigheid, die je eenvoudig zelf kunt leren tijdens de sessies. Door hypnose wordt je probleemoplossend vermogen vergroot. Regelmatig neem ik stukken van sessies op zodat je die thuis nog eens kunt oefenen.

Daarnaast gebruik ik diverse andere technieken uit allerlei stromingen. In afstemming met u maken we daar een keuze uit.

Als kindertolk hebben een ouder en ik eerst een intake, waarbij de ouder zijn verhaal verteld over een probleem met/van het kind.  Door de vertaling die ik er van maak krijgen de ouders een spiegel door hun kind voorgehouden. Doordat de ouder aan bepaalde items gaat werken ziet de ouder dat het gedrag van het kind ook beter wordt.

Over Carla van Meurs


Homeostase

Ampsen 77
7006 JK Doetinchem

Lid van beroepsvereniging

    VIT
    NBCZ
Hypnotherapie, psychosociaal therapie en kindertolk