Levenskrachtcoach | Haarlo

Voor de de Stilte  zijn geen woorden die haar kunnen omvatten

Ook al doen we zo ons best

Haar te voelen is voldoende

De Stilte doet de rest. (Jantine) 

Levenskrachtcoaching

Leven betekent voor mij leven van binnenuit, vanuit de Bron, vanuit de Stilte, waarin alle antwoorden aanwezig zijn. Leven vanuit mijzelf en de liefde voor het bestaan, met behulp van mijn talenten, en met twee benen stevig op de grond. In de huidige wereld is het een uitdaging om balans te vinden tussen alle impulsen van buitenaf en je authentieke, creatieve impulsen van binnenuit. Overprikkeld en uitgeput raken, relatieproblemen, gezondheidsklachten ervaren, we maken het allemaal mee. Een rustige omgeving creëren en jezelf de ruimte geven om te ervaren, bewust te zijn wie je bent en wat je doet en waarvoor je leeft, is essentieel. Om je weer energieker te voelen, dichter bij jezelf te komen, en zicht te krijgen op datgene wat je belemmert, is hulp vragen een mogelijkheid. Je hoeft het immers niet allemaal alleen te doen. Daarin ondersteun ik je graag op energetisch niveau met behulp van de Bewustzijnshealing® (ook op afstand) en of het openen van je Levensboek, de Akasha Kronieken. Mijn ervaring is dat dit ontspannend en helend werkt. Je krijgt antwoorden en inzichten, meer ruimte en helderheid in jezelf waardoor je weer beter in je vel komt te zitten. Wil je weten hoe dit gaat? Meer info vind je op mijn website.

 

Over Jantine Leusink | Haarlo

Over Jantine Leusink

Mijn naam is Jantine (1960) ik ben opgegroeid in Twente en woonachtig sedert 1987 op het Achterhoekse platteland, in het dorpje Haarlo. Ik ben getrouwd en wij hebben 2 dochters en inmiddels 3 kleinkinderen. Vanaf mijn 23ste jaar heb ik als maatschappelijk werkster gewerkt. Ziekte en burn-out hebben mij op een ander spoor gebracht waardoor ik in 2016 ben gestopt na 33 jaar in loondienst gewerkt te hebben. Mijn verhaal hierover kun je lezen op mijn website. Intuïtief wist ik dat er meer was dan onze zichtbare realiteit. Jarenlange toepassing van Reiki maakte mij ontvankelijker hiervoor en aansluitend ben ik de intuïtieve opleiding, van Binnenuit Leven, gaan volgen bij Lia Koek in Diepenheim. Een heleboel lijnen kwamen langzamerhand als vanzelf bij elkaar. In 2018 ben ik onder de paraplu van AllesisEen voor mezelf begonnen omdat ik graag op een dieper en persoonlijker wijze wil blijven bijdragen aan het Wel Zijn van mijn medemens. Tevens ben ik vrijwillig coördinator van de landelijke Dag van de Stilte, voor de provincie Gelderland, met als doel de aandacht en het belang van Stilte bij een zo groot mogelijk publiek onder de aandacht te brengen. Ik ben rustig (en stil) en sta optimistisch in het leven. Verder doe ik graag aan tuinieren, wandelen in de natuur, yoga, zwemmen en ook word ik erg blij van schilderen en gedichten schrijven. 

 

 

Agenda Alles is Een


Alles is Een
Jantine Leusink


Professionals in de categorie Healing en reading

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Ouderenzorg Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Psychotherapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Achterhoek
Bewust Achterhoek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!