Praktijk voor heling: Hervind jouw balans | Zieuwent

Praktijk De Bron

In mijn praktijk werk ik met verschillende werkwijzen en technieken die ik combineer met mijn intuïtieve en helende vermogens. Mijn werkwijze is gericht op het hervinden van de balans zodat van daaruit heling plaatsvindt. Niet de symptomen maar de oorzaak wordt bestreden.

De eerste afspraak is altijd inclusief een intakegesprek om uw hulpvraag in beeld te krijgen en daaropvolgend de eerste behandeling. Het aantal behandelingen is altijd maatwerk. In veel gevallen is na één tot twee behandelingen al resultaat merkbaar.

Een behandeling is altijd gericht op alle aspecten van u als mens. De eerste behandelingen zijn erop gericht om de balans te herstellen. Van daaruit kan er geheeld worden en kunnen blokkades in de energiestroom van het lichaam worden hersteld. Uw zelfhelend vermogen wordt weer aangesproken.

Voor wie

U kunt terecht in mijn praktijk voor zowel (chronische) lichamelijke en geestelijke klachten of problemen op sociaal-emotioneel gebied.

Dit houdt in dat ik zowel baby’s, kinderen en volwassenen in mijn praktijk krijg met uiteenlopende klachten of hulpvragen.

Enkele voorbeelden zijn: allergieën, eczeem, pijnen, huilbaby’s, astma, eetstoornissen, burn-out, traumaverwerking, gedrags-, aandachts- en leerproblemen bij kinderen (waaronder dyslexie en dyscalculie), hooggevoeligheid, stoornissen binnen het autistisch spectrum, slapeloosheid, onrust, angsten en blessures.

Soms komt het voor dat het, naast de behandelingen van het kind, prettig voor de omgeving (ouders, leerkrachten en andere naasten) is om handvatten toegereikt te krijgen om het kind te helpen en ondersteunen. Hierin geef ik advies en kom daar zo nodig voor aan huis of naar school.

Over Marion Toebes | Zieuwent

Ik ben Marion Toebes, healer en life-coach. In Zieuwent heb ik mijn praktijk en cursuscentrum 'De Bron'.

Door jarenlange ervaring als psycho-energetisch therapeut, kinesioloog en verschillende opleidingen op het gebied van natuurheelkunde kan ik in mijn werk putten uit een ruim assortiment aan therapieën en werkvormen. Door de jaren heen heb ik een eigen methode ontwikkeld die de verschillende mogelijkheden tot heling combineert. Mijn heldervoelende vermogens zijn daarbij mijn grootste kracht.

Naast het werk in mijn praktijk geef ik ook regelmatig cursussen op het gebied van persoonlijke groei.


Foto 2 Marion Toebes Klik om te vergroten

Praktijk De Bron
Marion Toebes


Professionals in de categorie Healing en reading

Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Achterhoek

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek