Energetisch therapeut, Holistisch Coaching,healing, cursus, geleide meditatie,behandelaar, pendelen,

Reiki/Shambhala praktijk. www.dezevendestraal.nl
Toldijk

Complementair behandelaar. Praktijk De Zevende Straal. Verklaring Omtrent Gedrag V.O.G. Reikidocent Inloophuis Oude IJssel Doetinchem. Reikipractor A.Z.C. Zutphen. Volunteer Reiki Wereld Wijd. Member Reikivereniging Cirkel.

Reiki/Shambhala, wordt over de hele wereld gebruikt als een rustgevende en kalmerende therapie. Het is een natuurlijke en holistische benadering met de bedoeling het gevoel van welzijn en rust van de ontvanger te bevorderen.

Cursussen, Reiki 1 cursus vier inwijdingen verdeeld over drie dagdelen. Reiki 2 cursus, drie symbolen per symbool twee inwijdingen verdeeld over twee dagdelen. Reiki 3a en 3b cursus alleen in overleg( Mastergraad).

Workshops, Geleide meditatie inclusief klankschaal, Pyramide healing, Aquatime healing, Reconnective healing,Triggerpoint healing, Soul Body Fusion.

Behandelingen, de behandeling is in eerste plaats gericht op zowel lichamelijk, emotioneel als geestelijk WELBEVINDEN. Elke vorm van stoornis, disbalans of ziekte is behandelbaar. Reiki/Shambhala ondersteund het zelfgenezend vermogen van elk levend wezen. Het is geen massage, maar slechts een lichte aanraking op het lichaam of in de aura. Deze behandeling is altijd met de kleding aan.

Doelstelling, Praktijk "De Zevende Straal", heeft de volgende doelstellingen; Integreren en aanbieden van behandelingen in de zorg. Geven van behandelingen, cursussen, workshops en geleide meditatie in de eigen praktijk.

Wij conformeren ons aan de ethische code van de Vereniging van Reiki Masters, "CIRKEL"., Collectief In Reiki Kracht En Liefde.

Blijf altijd contact houden met uw behandelend arts.

Over Reiki/Shambhala praktijk. www.dezevendestraal.nl

Wij zijn onbegrensde wezens. Wij hebben geen plafond. De capaciteiten, de talenten, de vermogens en de kracht die huizen in ieder mens die op aarde rondloopt, zijn onbegrensd. Wij zijn medescheppers van dit zichtbare universum.

Dit is wat ik jou wil meegeven in elke cursus, healing, workshop of meditatie.

Opleiding;

Reiki Master, Anand, Bilthoven.

Shambhala Master, Joans Flow, Apeldoorn.

Reconnected, Rezonans Warnsveld.

Chakra therapeut, School voor Spiritueel Bewustzijn, Apeldoorn.

Reiki therapeut, Stichting Reiki & Gezondheid, Baarn.

Energetisch healer, Hampe Karpay, Velp.

Lid, Vereniging van Reiki Masters, "CIRKEL".

Reikidocent "Inloophuis Oude IJssel" Doetinchem.

Reikipractor A.Z.C. Zutphen.

Deelnemer Reizend Licht.

Verklaring Omtrent Gedrag, (VOG).

Geachte bezoeker;

Graag ontmoet ik u op locatie of in mijn praktijk "De Zevende Straal",  voor een mooie healing, inspirerende cursus, workshop, meditatie of holistisch coaching. Namasté, Bennie Gartsen Reiki/Shambhala Master, Toldijk.

'n vlinder fladdert, 'n enkele kikker kwaakt, "GOD", even in tuin.

 


Reiki/Shambhala praktijk

Bennie Gartsen

Zutphen-Emmerikseweg 55
7227 DH Toldijk

Energetisch therapeut, Holistisch Coaching,healing, cursus, geleide meditatie,behandelaar, pendelen,