Intuïtieve Praktijk, in samenwerking met gidsen en engelen | Vorden

Channeling & Gidscontact
In mijn praktijk channel ik een hoogstaande, zeer liefdevolle leraar, die ik 'Samuel' noem. Het is mijn ervaring dat je elk probleem aan hem kunt voorleggen; zijn respectvolle manier van kijken naar jou als mens, geeft je een diep gevoel van gezien en begrepen worden. Hij is bovendien lekker praktisch, oplossingsgericht en .. heeft humor! Meestal is één gesprek voldoende!

Energetische check-up
Een fijne ontspannende behandeling wanneer je oververmoeid bent, een burn-out hebt, een moeilijke periode achter de rug hebt, maar ook wanneer je je 'lijntje met boven' wilt herstellen. Deze behandelingen geef ik in de praktijk in Vierakker.

Over mijzelf
Ca. 25 jaar geleden heb ik de Intuïtieve Praktijk opgericht. Van jongs af aan was ik wat ik voor het gemak maar helderwetend wil noemen. Het begrip 'hoog-sensitiviteit' bestond in mijn jeugd nog niet, dat was jammer, want nu moest ik zelf uitvinden dat dat geen zwakheid, maar juist een kracht is. Ik ontdekte na vele omzwervingen dat ik geboren ben met de kwaliteit om op een diepere laag contact te maken met de ziel van de ander.

Voor mij is belangrijk om met beide benen op de grond te blijven staan, wanneer je je met 'bewuste' dingen bezighoudt. Alleen zo houd je het evenwicht tussen de mens en de ziel die je bent mooi in stand.

Ik volgde o.a. de opleidingen: touch for health, voetreflexologie, bloesemtherapie, aromatherapie, chakra- en aurahealing, dierentolk en mediumschap.

Mijn boekje 'Hallo ziel!' kun je bestellen via de website.

Over Marjan Koffeman | Vorden

Intuïtieve Praktijk, in samenwerking met gidsen en engelen
Marjan Koffeman

Acupunctuur Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek