Praktijk Yugen, Ik help jou in balans te komen en voluit van het leven te genieten. | Terborg

Denk jij dat je klachten te diep zitten en niets helpt? Komen je klachten steeds weer terug? 

Dan nodig ik je graag uit je klachten op een andere manier te benaderen. Ik werk binnen Praktijk Yugen op holistische wijze aan gezondheid en welzijn. Hierbij staat niet je klacht maar JIJ ALS MENS centraal.

Doordat ik werk met een krachtige combinatie aan technieken* en me intuïtief op jou afstem, kunnen we snel de diepte in. Ik volg geen vast patroon maar laat me leiden door wat jij op dat moment nodig hebt. We kunnen snel naar de kern van de klachten, het maakt hierbij niet uit of deze lichamelijk of psychisch zijn. Ik help jou de balans weer te herstellen zodat de energie weer stroomt en jij voluit van het leven kunt genieten

Al na 1 of 2 behandelingen zul je een diepe ontspanning ervaren, merken dat je meer energie hebt en beter in balans bent. Als je klachten al wat langer duren zul je wat meer behandelingen nodig hebben maar ook dan zul je al snel verbetering merken. 

Mijn behandelingen worden ook regelmatig ingezet voor stressreductie en verzuimpreventie. 

* ik maak o.a. gebruik van technieken uit de MEE-therapie, technieken uit de Cranio Sacraal therapie en Kleurenpunctuur. 

Wil je meer info kijk dan op mijn website of bel me voor een vrijblijvend intakegesprek (15 min.)

Over Ine de Blok | Terborg

Even voorstellen: ik ben Ine de Blok (58 jaar) en woon sinds kort weer in de Achterhoek, de streek waar ik opgegroeid ben. 

Mijn eigen weg van (heel) heftig eczeem heeft mij inzicht gebracht in de relatie tussen lichaam en geest. Het was een lange weg, en het was niet altijd gemakkelijk om door oude pijn heen te gaan. Gelukkig heb ik lieve kundige mensen gevonden die mij hiermee hebben geholpen. 

Ik ben ervan overtuigd dat een lichamelijke klacht ons altijd iets te vertellen heeft. Soms zijn we niet in staat de boodschap te horen en dan is het fijn als er iemand met je mee kan kijken. Samen met jou werk ik graag aan het ont-dekken van de oorzaak van de klacht en het herstellen van de balans. 

Het is mijn missie mensen inzicht te brengen in de diepere betekenis van een klacht zodat deze opgelost kan worden. Mensen in balans brengen zodat ze weer voluit van het leven kunnen genieten is mijn grote passie. 


Foto 2 Ine de Blok Foto 3 Ine de Blok Klik om te vergroten

Praktijk Yugen
Ine de Blok


Professionals in de categorie Energetisch werk

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Ouderenzorg Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Achterhoek
Bewust Achterhoek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!