Aureole Linda Brink | Winterswijk

Een Reiki behandeling wordt nog wel eens vergeleken met een warm gevoel van geborgenheid. Je kunt je spanningen loslaten en diep ontspannen.

Mijn wens om te bereiken bij jou na een behandeling of cursus?

·         Dat je meer ontspannen bent

·         Balans te vinden

·         Dat je met je beide voeten op de grond staat, in plaats van met je hoofd in de wolken.

·         Gevoelens van anderen, bij de ander kunt laten.

·         Dat je de zorg(en) van een ander niet mee hoeft te dragen op jou schouders.

·         Door de energie overvloedig te laten stromen in je leven, kun je de wereld beter aan!

Over Linda Brink | Winterswijk

Mijn naam is Linda Brink en Aureole is mijn bedrijf, waar ik met heel veel plezier werk.

Toen ik in 2005 met een Reiki cursus begon, had ik nooit gedacht, dat dit uit zou groeien tot het hebben van mijn eigen bedrijf. Ik was op zoek naar meer rust. Ik was heel lang een ‘pleaser’, iedereen het naar de zin maken en mijzelf totaal voorbij lopen. Dat is één van de grootste veranderingen geweest in mijn leven, stoppen met ‘pleasen’ en mijn eigen ruimte in nemen. En nu mag ik in mijn bedrijf zelf mensen helpen, voor wie het nodig is om rust te vinden, om hun ruimte in te mogen nemen om uiteindelijk weer 'Happy' te worden met zichzelf. En dat vind ik dus super tof om te zien, daarom doe ik wat ik doe. En daar word ik ontzettend blij van!

In mijn 1 - 1 traject neem ik je 4 maanden mee om dichter bij jezelf te komen. Om voor jezelf te kunnen kiezen. Zodat je de regie weer zelf in handen hebt. Alles draait om bepaalde keuzes die je maakt in je leven. Ik ondersteun je in je proces en help je te laten zien wat voor jou belangrijk is.

In de online trainingen die ik aanbied, leer je met behulp van Reiki hoe je gemakkelijk elke dag je rust kunt vinden en kunt ontspannen.

Tevens heb ik een webshop waarin je allerlei atikelen vindt die jou ontspanning kan bevorderen. Neem gerust een kijkje.


Foto 5 Linda Brink Foto 14 Linda Brink Klik om te vergroten

Aureole Linda Brink
Linda Brink


Professionals in de categorie Energetisch werk

Ademtherapie Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Achterhoek