VA Linda Brink

Aureole Linda Brink
Winterswijk

Kom je er niet aan toe om met regelmaat iets te plaatsen op Social Media? Vind je het lastig om elke keer weer wat te verzinnen? Welke afbeelding moet erbij?! Je zou er stress van krijgen, gelukkig hoeft dat niet meer! Ik neem je werk uit handen.

Herken je:

Wat moet ik vandaag weer zetten op mijn Facebook?

Hoe Instagram-waardig is deze foto?

Kan dit wel?

Ik heb niet zo veel tijd voor mijn Social Media

Ik wil ook niet de hele tijd hoeven scrollen door mijn tijdlijn

Ik ben liever in mijn bedrijf aan het werk en heb geen zin in Facebook

 

Wil je:

Zichtbaar zijn op Facebook en Instagram

Groeien met je bereik, zonder advertentiekosten

Door klanten worden herkend

 

"Ik neem je werk uit handen"

Als VA (en echt Social Media Miep) kan ik je ontlasten in je social media. Jij als ondernemer, kan dan doen waar jij echt blij van wordt en je hoeft je niet druk te maken over wat je nu weer 'moet' posten. Ik zorg voor een planning en kan je helpen met waardevolle content voor jouw volgers. Net waar jij behoefte aan hebt.

Ondernemers die wel hun social media zelf willen doen en daar graag een boost aan willen geven nodig ik van harte uit op de workshop: Vlammen met je social media. Na de workshop ga je naar huis met een duidelijke plan van aanpak voor jouw social media.

Meer informatie of vragen? Maak een afspraak voor een gratis social media inspiratiegesprek.

Groetjes, Linda

 

Over Aureole Linda Brink

Sinds 2016 ben ik aan het ondernemen. Ik begon met het geven van trainingen, workshops en een eigen webshop in een hele andere tak van sport. Nu werk ik als VA (virtueel assistent) en ben ik een echt Social Media Miep. In het hedendaagse ondernemen is social media, zoals Facebook en Instagram een heel normaal goed. Als ondernemer vind ik dit een heel waardevol medium om echt goede content over te bregen aan mijn volgers. En is het gewoon heel leuk om dingen te delen, waar je blij van wordt. Helemaal als volgers daar dan aan mee gaan doen. 

Ik heb me de laatste jaren verdiept in platvormen als Facebook, Instagram en LinkedIn. En ik vind het super leuk om hier mee bezig te zijn. Om bijvoorbeeld te zorgen dat je tijdlijn er mooi uit ziet. Eén van de dingen waar op gelet wordt als je profiel bekeken wordt. Om je te helpen het platvorm te gebruiken, waarvoor het bedoeld is. Zodat jij met je onderneming goed uit de verf komt op social media.


Aureole Linda Brink

Linda Brink

Beatrixpark 2
7101DN Winterswijk

VA Linda Brink