Energetische Begeleiding | Westendorp

Lichaam en geest zijn één, met elkaar verbonden en inwerkend op elkaar. Fysieke klachten kunnen pas echt genezen als ook de achterliggende problematiek aangepakt wordt. Deze problematiek heeft zich vaak vastgezet in iemands energiesysteem, met als resultaat fysieke pijn, slapeloosheid, geen energie, enz.

In mijn praktijk vertel ik mensen tijdens een behandeling wat ik tegenkom in hun energiesysteem. Als mensen in contact komen met de blokkade en de gevoelens achter de fysieke klacht, dan kan daar vrij snel verbetering in optreden.

Vandaar ook de term "begeleiding", het is een wisselwerking tussen mij en de mensen die bij me komen. Bewustwording van gedachten en gevoelens is dan ook een heel belangrijk item, want heel worden gaat langs de weg van bewustwording.

Over Friedy Wisselink | Westendorp

Ieder mens heeft zijn of haar eigen verhaal. In zekere zin ben je ook je verhaal. Want dat verhaal vertelt wie je bent, waar je vandaam komt en hoe je huidige situatie gegroeid en ontstaan is.

In 2000 ben ik mijn eigen praktijk begonnen met als doel mensen te helpen bewust te worden van hun eigen verhaal. Mijn eigen proces heeft me bovendien geleerd hoe belangrijk bewustzijn is. Via allerlei cursussen, trainingen, workshops en heel veel boeken lezen kreeg ik vooral zicht op mezelf en dat gaf me de gelegenheid om die inzichten met anderen te delen.

Aanvankelijk startte ik met het geven van behandelingen, waarbij ik mijn eigen methode leerde ontdekken, onafhankelijk van welke stroming of naam dan ook. Het moeilijkste was om daar een naam aan te geven, dat werd uiteindelijk "energetische begeleiding".

De remedies kwamen er 10 jaar geleden bij, aanvankelijk eerst de Waterfall Essences. Voor die remedies heb ik ook de eerste website laten bouwen. De ruim 130 verschillende energieën maken me nog steeds blij door hun kracht en eenvoud. Pas in 2009 kon ik de push niet meer weerstaan om zelf essenties en sprays te gaan maken.

De naam New Leaves heb ik destijds gekozen omdat het leven voelt als het ontdekken van nieuwe blaadjes in mezelf, die bij het ontvouwen steeds meer zicht geven op mijn eigen essentie.

Friedy Wisselink


Foto 6 Friedy Wisselink Foto 4 Friedy Wisselink Klik om te vergroten

New Leaves
Friedy Wisselink

Bewust Achterhoek
Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek