Energiewerk ~ Bewustwording ~ Leefkracht | Zutphen

Vaak ontstaan lichamelijke en emotionele klachten als je ongezonde keuzes maakt. Niet alleen letterlijk als het gaat om voeding, maar ook andere keuzes die stress of emotionele problemen veroorzaken. ‘Bewustmakers’ noem ik ze – persoonlijke signalen – die als je ze negeert, niet herkent of niet serieus neemt ertoe kunnen leiden dat je uiteindelijk ziek wordt.

Mijn intentie is om jou te inspireren, ondersteunen en begeleiden in het herkennen van jouw klachten of problemen. Voorbij alle woorden en gedachten geeft je lichaam signalen die je alleen met je gevoel kunt waarnemen. Ik behandel dan ook vooral met energie, omdat dit je bij uitstek de gelegenheid biedt om diep in contact te komen met je lichaam. Dit heeft een diepgaande en helende werking op klachten op lichamelijk, mentaal en emotioneel niveau. Diverse situaties kunnen aanleiding geven voor een behandeling, zoals:

  • Je hebt moeite om je grenzen aan te geven of jezelf te waarderen
  • Je hebt veel (terugkerende) gezondheidsklachten
  • Je kunt begeleiding gebruiken bij je bewustwordings- en helingsproces
  • Je zou in de basis meer innerlijke rust en ruimte willen ervaren

Ook overbelasting van het zenuwstelsel in de vorm van stress, burn-out of depressie zijn situaties waarbij energetische therapie veel kan betekenen.

Ik help je graag, met heel mijn hart. Op jouw weg waarin je gevoel je mag leiden naar de magie van een zinvol en authentiek leven.

“Your heart and my heart are very, very old friends” - Hafiz -

Over Krista Aalbrecht | Zutphen

Ik vind het fijn om met mensen om te gaan die gevoelig zijn en praten over wat er in hen omgaat, hun emoties tonen: blijdschap, ontroering, verdriet. Ik vind het mooi als iemand eerlijkheid laat zien, open-hartig is en me daar deelgenoot van maakt. 

Dat raakt me. Ik ben zelf een gevoeligerd en ervaar op die momenten een diepere verbinding met het ‘echte’ in iemand. Ik hou ervan om ook mezelf te verbinden met plekken die fijn en harmonieus zijn, zoals in de natuur of in de onbevangen aanwezigheid van dieren.

Ik geef om hoe ik me voel. De maatschappij is meer gericht op “hoe het hoort” en minder op “hoe het voelt”. We zijn niet zoveel bezig met het vragen naar elkaars gevoel; we vertellen eerder wat we gedaan hebben en nog gaan doen. Er is niets mis met doen. En soms heb je wilskracht nodig. Voor diploma’s, doorzettingsvermogen, uitgebreide werkervaring en een stuk lef om aan nieuwe en onbekende dingen te beginnen. Ik koos voor European Studies, studeerde af aan de Haagse Hogeschool en werkte jaren in het bedrijfsleven. Op zowel professioneel als persoonlijk vlak heb ik veel bereikt. Ik merkte ook, dat ik me niet altijd thuisvoelde in een commerciële werkomgeving. De massa volgen, past ook niet echt bij mij ...

In 2005 verhuisde ik van de Randstad naar de Achterhoek. Ik woon hier nog steeds, samen met mijn soulmate. Ik hield meteen van de positieve invloed van meer natuur om me heen. Opnieuw mijn draai vinden. Ik kreeg nieuwe kansen en pakte ze aan, waardoor ik ook ervaring in de zorg kon opdoen. Intuïtief besloot ik een training te volgen in het toepassen van energetische interventies. Dat voelde heel bijzonder, dat was thuiskomen bij mezelf. In de jaren daarna volgde ik opleidingen en ontwikkelde ik me verder op het gebied van energetisch werk en bewustheidsvormen.

Ik durfde. Vanuit een dieper verlangen in te gaan op de behoefte meer gevoelskracht in mijn werk te kunnen leggen. De dingen op mijn eigen manier te doen. In 2011 volgde ik mijn verlangen om in mijn praktijk professioneel aan de slag te gaan. Mijn intuïtie, mijn aanvoelend en helend vermogen en het creëren van een veilige sfeer vormen de basis van de energetische therapie die ik geef.

Juist deze unieke mix van veelzijdigheid in werk- en levenservaring samen met mijn sensitieve eigenschappen komt nu heel goed tot zijn recht in mijn praktijk als energetisch therapeut en coach. 

Wilskracht heeft me veel gebracht. Doorzetten doe ik nog steeds. En die uitdagingen blijven echt wel komen ; ) Maar ik leef meer vanuitpassie en vertrouwen in wie ik ben en wat ik te geven heb aan de wereld.

En dàt stukje magie maak ik heel graag voelbaar bij anderen.


Foto 8 Krista Aalbrecht Klik om te vergroten

Praktijk FIJNGEVOELIG
Krista Aalbrecht


Professionals in de categorie Energetisch werk

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Achterhoek
Bewust Achterhoek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!