Mindfulness, labyrintwerk, meditatie, coaching, bezinningsdag,persoonlijke begeleiding (Vrouwen 45+) | Olburgen

In de prachtige rustige omgeving van Olburgen ligt aan de winterdijk 't Hofke.

Hier werk ik, vanuit de Triskel, met mensen die willen ontdekken wie ze in essentie zijn en voor wie bewustwording en persoonlijke ontwikkeling belangrijk zijn.

Een belangrijke doelgroep in mijn praktijk zijn vrouwen die in hun leven op een punt zijn waar ze stil willen staan bij wat het leven ze tot nu toe heeft gebracht, waar ze nu staan en hoe ze verder willen. Uit het hoofd en naar je hart, gevoel, intuïtie is hierbij belangrijk en daarbij met beide benen op de grond blijven staan ook. Mannen schroom niet.

Ik werk heel graag met vrouwen van 45 jaar of ouder, maar als je jonger bent en belangstelling hebt, maak een afspraak om kennis te maken en we zullen ervaren of het klikt. Een kennismakingsgesprek is snel geregeld. Dit betekent overigens niet dat ik niet met mannen wil werken, als het klikt is er een prima basis.

In mijn praktijk vindt de begeleiding op verschillende manieren plaats en ik gebruik daarbij verschillende activiteiten, afhankelijk van wat bij jou past. 

Naast het begeleidings- coachgesprek gebruik ik mindfulnessoefeningen en meditatie in het helpen. Ook het labyrint, dat symbool staan voor het levenspad, wordt ingezet waarin veel te ontdekken valt over jezelf en je huidige vragen. Ook kan een vingerlabyrint gebruikt worden waarmee je je eigen antwoorden probeert te vinden. 

Muziek is ook een instrument dat ik graag gebruik ter versterking van de oefeningen.

Over Tonny van Deudekom | Olburgen

Ik ben Tonny van Deudekom en samen met Janny Kuiper ben ik eigenaar van Mini-Camping 't Hofke. Daarnaast werk ik als coach en facilitator vanuit mijn praktijk De Triskel. Ik ben te typeren als vriendelijk, betrokken, eerlijk, opbouwend en eenvoudig.

In mijn werk streef ik naar kwaliteit en eenvoud en zoek ik aansluiting bij waar jij bent en naar toe wilt in je leven en/of werk. Cliënten ervaren bij mij betrokkenheid, warmte en de kwaliteit om tot de kern van je vraag te komen, waarmee je verder kan.

Het is het fijn met mensen te werken die vanuit eigen motivatie aan de slag willen en zich verder willen ontwikkelen of zinvol bezig willen zijn. Voor vrouwen blijk ik een goede gesprekspartner en coach, begeleider. Hun vragen zijn herkenbaar en liggen dicht bij mezelf.

Ik probeer authentiek te zijn en met bezieling te leven en te werken. Dat is ook wat ik jou wil bieden (meer vanuit je hart en energie en minder vanuit je hoofd). Bewust worden en stilstaan bij je eigen keuzes tot nu toe in je leven en/of werk zijn vaak belangrijke vraagstukken, maar ook: wie ben ik en wat wil ik met de rest van mijn leven of werk zijn terugkerende thema's.

Helper zijn bij overgangssituaties, de balans opmaken, je verhouden tot wat er is en nieuwe wegen inslaan op je weg zijn kernaspecten in het helpen.
In mijn werk heb met veel verschillende mensen gewerkt qua vragen, niveau, culturele en sociale achtergrond, leeftijd en persoonlijke omstandigheden.

Voor mijzelf is leren al belangrijk vanaf mijn 21e. De belangrijkste les toen was dat ik me bewust werd dat ik een ander niet naar mijn beeld hoef te vormen, maar dat het goed is dat de ander is wie zij is. Dat gold uiteraard ook voor mezelf.

Ik heb lastige ervaringen uit het verleden omgezet naar positieve mogelijkheden en kansen in het heden. Ik leer elke dag bij, maar ik leer ook veel af en blijf in beweging. Mijn overtuigingen en denkbeelden zijn in de loop der jaren bijgesteld en ik ben milder geworden naar mezelf en naar de ander. Ik probeer me bewust te zijn van oordelen en die los te laten.
Mijn werk is op locatie en ik heb ook een praktijkruimte aan huis. Met mensen werken doe ik binnen of buiten. Op mijn erf ligt een klassiek labyrint dat ik heel graag inzet bij het werken met mensen, maar ook een coachingsgesprek, al wandelend in de uiterwaarden van de IJssel, behoort tot de mogelijkheden. De meditaties en mindfulness bied ik aan in de yurt op het terrein.

Agenda De Triskel

Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek