Miranda Meijer Kind in Kracht, voor het hele gezin. | Gaanderen

Duurzame coaching voor alle leeftijden

Ik heb meerdere methodes tot mijn beschikking en die combineer ik. Ik pas dus altijd mijn manier van werken aan aan de behoefte, de vraag, de uitdaging van het kind, de volwassene, het gezin. En is er iets nodig wat ik niet zelf kan, dan schakel ik een collega in die dat wel kan. Zo krijg je als individu en als gezin alles wat je nodig hebt om van overleven naar leven te gaan, om vanuit probleem denken naar mogelijkheden te gaan. Alles is oplosbaar, hoe dan ook en op z’n tijd. Niet alles kan tegelijk.

Voor coachingsmogelijkheden kijk in mijn shop op miranda-meijer

Over Miranda Meijer | Gaanderen

De vrijheid om jezelf te mogen zijn

Als kind kreeg ik vaak te horen dat ik eigenwijs was. Ik luisterde niet, ging toch mijn eigen weg en speelde de baas. Toen zorgde dat er meestal voor dat er nog een schepje bovenop ging. Ik voelde namelijk heel goed aan dat ik de dingen anders zag als de volwassenen om mij heen, zelfs ook als veel leeftijdsgenoten. Ik wist gewoon dat het zo moest of zo was. Ik volgde mijn hart, mijn gevoel. En dat botste. 

Ik ben creatief denkend, associeer makkelijk en graag, flexibel en positief ingesteld. Ben een beelddenker die ook talig goed uit de voeten kan. Mijn geheugen is toch echt dat van een sensitieve beelddenker. Het werkt gewoon anders. Ik doe alles anders. Achterste voren, binnenste buiten, onderste boven. Dat komt goed van pas als je maatwerk levert. Ik ga net zo lang door tot ik een manier heb gevonden die werkt. 

Een andere kwaliteit van mij is luisteren. Men vertelt mij makkelijk hun verhaal. Ik ben open en eerlijk, wat niet wil zeggen dat ik mij nooit vergis of fouten maak. Fouten maken moet. Mijn eigen ontwikkeling staat nooit stil, net als die van kinderen. En volwassenen. Ik leer graag van de mensen om mij heen en merk dat zij ook graag leren van mij.  Rust, vertrouwen, de juiste actie op het juiste moment zorgen dat het hele gezin gaat van overleven naar leven. Het kind is gelukkig. En dus de ouders ook.


Foto 1 Miranda  Meijer Klik om te vergroten

Miranda Meijer Kind in Kracht
Miranda Meijer


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Ouderenzorg Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Psychotherapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Achterhoek
Bewust Achterhoek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!