Snelcursus studievaardigheden, voor iedereen die leert of studeert (vanaf 14 jaar) | Zutphen

In één les van twee uur leer ik jou als scholier om makkelijker met je huiswerk om te gaan, waarbij je systematisch gaat herhalen, wat er in de lessen op school aan de orde kwam. Ik leer je om de beste leertechnieken te kiezen, in plaats van het eindeloos overlezen van de leerstof. Ik leer je om jezelf heel efficiënt aan te sturen. Zodat je zelfs tijd gaat overhouden.

Bovendien ga je het aantal faal-ervaringen verminderen en je succes-ervaringen vermeerderen. Tenslotte kun je die strakke controle weer loslaten en gaat het studeren vanzelf. Dat ga ik je leren.  

En alle info krijg je mee voor je computer of tablet: Het STUDIEHULPBOEK (een e-book).

Voor studenten heb ik natuurlijk een aangepaste les, ook van twee uur. 

Over Will Brugman | Zutphen

Mijn opleiding, ervaring en ambitie

Mijn eigen schoolleven is geëindigd na de derde klas HBS. Ik ben toen gaan werken op enkele analytisch chemische laboratoria en studeerde in de avonduren voor het diploma  Chemisch Analist. Daarop vervolgde ik de avondstudie en haalde zo het diploma MO-A scheikunde/natuurkunde. Aansluitend ging ik voltijds studeren aan de Universiteit van Amsterdam, waar ik mijn doctoraal scheikunde behaalde.

Ik ben tenslotte leraar scheikunde geworden voor een periode van ruim 20 jaar. Eerst deeltijds in het dagonderwijs, daarna volledig in het tweede kans onderwijs voor mavo, havo en vwo op het Mondriaancollege in Den Haag. Bijna mijn hele leven ben ik geïnteresseerd geweest in hoe wij denken, leren en onthouden. Mede daardoor ben ik leraar geworden.

Toen mij door de school werd gevraagd, om samen met enkele docenten een cursus algemene studievaardigheden te ontwikkelen (met ondersteuning van de landelijke pedagogische centra APS en CPS), ben ik daar dan ook enthousiast op ingegaan.  Inmiddels gepensioneerd, geef ik deze cursus zelfstandig aan scholieren en studenten. 


Foto 1 Will Brugman Foto 2 Will Brugman Klik om te vergroten

STUDIEHULP
Will Brugman


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Achterhoek
Bewust Achterhoek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!