Coaching in de natuur/ meditatie concerten | Lichtenvoorde

"Ons lichaam is onze tuin, onze wil de tuinier"

Zorg ook goed voor jezelf, dan pas kun je (weer) goed voor anderen zorgen. We staan altijd voor anderen klaar. We moeten altijd zoveel van onszelf. We denken te weten wat anderen van ons denken. We zijn strenger voor onszelf als voor een ander. Herkenbaar?

Angsten, rouw, eenzaamheid, burnout, depressie, (lichte) trauma's, slapeloosheid, stress. Veel van deze symptomen worden veroorzaakt omdat er een belangrijk patroon doorbroken wordt. 

Bijvoorbeeld: werkloos worden. Kinderen die uit huis gaan of zelf op kamers gaan wonen. Afscheid nemen van een stad of ouderlijk huis waar je zo lang hebt gewoond. Verdriet om je geliefde (of om jezelf) omdat hij/ zij een geestelijke of lichamelijke beperking heeft gekregen door bv een ziekte of hersenaandoening. "Je valt in een gat" of "je zit in een neerwaardse spiraal". Dit komt omdat de verbinding met een situatie wat voor jou belangrijk is wordt doorbroken.

Dan kan hulp van buitenaf heel fijn zijn. Met de technieken die ik gebruik hoef je niet de diepte in te gaan, je hoeft zelfs niet tot detail te vertellen wat er aan de hand is. Je krijgt de regie van je eigen leven weer terug. 

Over Dagmar Buesink | Lichtenvoorde

Mijn naam is Dagmar Buesink en ik woon in het gezellige dorp Lichtenvoorde. Als kind opgegroeid midden in de bossen in Aalten is mijn liefde voor de natuur ontstaan. Ik heb heel wat afgestruind, in bomen geklommen, gewandeld, genoten, troost gezocht en plezier gehad in en met de natuur. Kortom ik heb ervaren wat de natuur met je doet als mens. Zowel bij mijzelf als bij anderen.

Dat de natuur als een rode draad door mijn leven loopt, bleek wel toen ik later in mijn werk als activiteitenbegeleidster de natuur heb ingezet in het genezings proces én acceptatie proces bij anderen. Toen mijn baan een aantal jaren geleden werd opgeheven kwam ik op een nieuw kruispunt in mijn leven. Wat nu? Ik heb een aantal opleidingen gevolgd en heb mijn grootste angst overwonnen, namelijk "pijl breken" en over hete kolen lopen. En ik heb de stap genomen om voor mijzelf te beginnen, want ondernemen is eigenlijk niet mijn ding, maar voor betekenis zijn voor anderen wel.

Ik sta positief en optimistisch in het leven en kan erg genieten van de mooie gebeurtenissen die ik mee maak. Anderen omschrijven mij als een geduldig, sociaal, respectvol, rustig, betrouwbaar, ruimdenkend, creatief en eerlijk persoon. Mijn hobby's zijn (je raad het al) wandelen in de natuur met anderen, maar ook alleen op pad met een fototoestel, want natuur fotografie is ook een hobby van mij. Ik verslind vele boeken en iedere week ben ik in de zaal te vinden voor meerdere potjes Dynamick tennis.


Foto 3 Dagmar Buesink Foto 4 Dagmar Buesink Klik om te vergroten

Lucerna Welzijnscoaching
Dagmar Buesink


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Psychotherapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Achterhoek