InTune Innerlijke groei en bewustwording | Doesburg

InTune is er voor iedereen die meer vitaliteit, gezondheid, innerlijke rust en vrede, overvloed, harmonie, creativiteit, voldoening, passie en geluk in zijn privé-leven en werk wil ervaren.

We hebben immers allemaal wel eens momenten in ons leven dat het “minder” gaat. Dat je het gevoel hebt dat je vastzit en niet lekker in je vel zit. Het kan zijn dat je  allerlei gezondheidsklachten ervaart (burn-out/chronische klachten), relatieproblemen, problemen op je werk of financiëel, te kampen hebt met angsten, gebrek aan zelfvertrouwen\zelfwaarde. Of dat je een grote onrust voelt en op zoek ben naar wie je bent,zingeving en je zielsbestemming.

Al deze signalen geven je aan dat het handig is om veranderingen aan te brengen. In eerste instantie in jezelf. Als je dit proces van zelfbewustzijn durft in te stappen en daadwerkelijk wilt veranderen kom je meer InTune met je essentie. Dan zul je ook ervaren dat evt. klachten minder worden en verdwijnen en dat er in de wereld om je heen zich nieuwe mogelijkheden openbaren.

Het aanbod van InTune richt zich op ondersteuning in dit proces van persoonlijk groei en bewustwording waarbij geput wordt uit meer dan 12 jaar werkervaring op dit gebied.

Trainingen/Workshops:

Geschikt voor iedereen van 18 jaar en ouder.

Intune is door het CPION erkend en CRKBO geregistreerd als onderwijsinstelling die voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Exclusieve 1:1 trainingen & coach/reading/healing consulten:

Ideaal om een flinke boost te geven aan jouw persoonlijke ontwikkeling en daarmee je privéleven en/of loopbaan.

NU OOK ONLINE!

Over Guy Andreoli | Doesburg

Mijn naam is Guy Andreoli en ik ben geboren in 1968.

Ik heb een achtergrond als werktuigbouwkundig Ir. en ben sinds 2016 vanuit mijn eigen bedrijf InTune full time actief als coach, counselor, trainer en energetisch facilitator (healer\reader).

Ik ben sinds mijn 32e levensjaar me actief gaan verdiepen in persoonlijke en bewustzijnsgroei, holistische denkwijzen, zelfgenezing en zelfmeesterschap. Uit interesse, maar ook uit noodzaak als gevolg van een aantal ingrijpende gebeurtenissen in mijn leven zoals een scheiding en een burn out. In deze tijd heb ik (her)ontdekt dat ik sterke intuïtieve vermogens bezit, hoog gevoelig ben en een krachtig energetisch helend vermogen heb. Mijn wetenschappelijke achtergrond en mijn ontwikkeling in, en kennis van de metafysische (gevoels/gedrags-en energie) wetenschappen ervaar ik als een zeer krachtige combi.

Mijn specialiteiten liggen op het vlak van:

In contact komen met je gevoel en gaan leven vanuit je hart en met je intuïtie;

Helder krijgen en loslaten van je overlevingsstategiëen en beperkende geloofssystemen;

Omgaan met hooggevoeligheid en leren inzetten als je kracht;

Het ontdekken van je essentie en gaan leven wie je werkelijk bent, diep van binnen.

Kwaliteiten die mijzelf als persoon goed typeren zijn: rustig, geduldig, spiegelend en empathisch. Daarnaast doorzie ik snel je persoonlijk proces\uitdaging en kan ik contact maken met de kern van wie je werkelijk bent. Ook heb ik een krachtig helend vermogen waarmee ik jouw (elektromagnetisch) lichaam kan helpen om zich te herstellen en intune te komen met zoals het oorspronkelijk volgens je blauwdruk is bedoeld te functioneren. Daarnaast ben ik waar nodig direct, praktisch, doelgericht, ervaringsdeskundig, hoog sensitief en heb een open hart.

InTune is door het CPION geaccrediteerd en CRKBO geregistreerd als onderwijsinstelling die voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Agenda InTune Innerlijke groei en bewustwording


Foto 2 Guy Andreoli Klik om te vergroten

InTune Innerlijke groei en bewustwording
Guy Andreoli


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Ouderenzorg Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Psychotherapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Achterhoek