Onderneem vanuit je hart - met succes en plezier! | Lochem

Onderneem jij met plezier? Weet je waar je naartoe wilt? En behaal je goede resultaten?

Het valt niet mee, ondernemen in deze turbulente tijden. Er komt veel op je af. Soms weet je niet of je nu links moet of toch rechts.

Als je onderneemt vanuit je hart, en op jouw manier, lukt het beter je eigen koers te varen en passende keuzes te maken. Zodat je gemakkelijker, met meer resultaat, kunt ondernemen.

In een coachings gesprek kijken we naar waar je staat, wat er speelt en waar je naar toe wilt. En wat daarvoor nodig is. Hoe kom je daar waar je wilt zijn?

Zo wordt het gemakkelijker om te focussen en keuzes te maken. Waardoor je in beweging kunt komen en snel zult merken dat het weer stroomt!

Bezoek mijn website voor meer informatie over mijn diensten en mijzelf.

En heb je vragen? Aarzel niet en neem contact met me op. Ik help je graag.

Over Saskia Juijn | Lochem

Een opdrachtgever zei over mijn manier van werken: “Jouw kern is dingen in beweging krijgen. Dat doe je op een specifieke manier. Je schudt ergens een blaadje in de boom en vervolgens gaat die beweging via de takken door de hele boom.”

Met behulp van mijn intuïtie en gevoel, zie en voel ik vaak wat er speelt en waar de kern van het probleem ligt. Door vervolgens te benoemen wat ik waarneem help ik zaken die spelen helder te maken en help ik dingen in beweging te zetten. Ik wil dingen heel graag makkelijker en lichter maken. Mensen vertellen mij dat ze zich gesteund voelen door mijn manier van werken en dat ze weer geïnspireerd raken en in beweging komen.

Soms kunnen dingen als moeilijk of confronterend worden ervaren. Ook deze zaken, die onderhuids vaak voelbaar zijn voor iedereen, maar niet hardop gezegd durven worden, leg ik op tafel wanneer dat wenselijk is. Hierbij blijf ik altijd oprecht en in contact met de ander. Door aandacht te hebben voor gevoelens en behoeftes help ik mensen veranderingen door te maken.

Mijn ervaring als kwaliteitsmanager in de levensmiddelenindustrie, in combinatie met mijn technologische en bedrijfskundige opleidingen, maken dat ik zaken op een rijtje kan zetten en kan verduidelijken. Ik kan orde en overzicht creëren. Bij het gebruiken van mijn gevoel en intuïtie komt dus ook een behoorlijke hoeveelheid ratio kijken!

Kortom, ik geef aandacht aan datgene wat aandacht nodig heeft.


Foto 5 Saskia Juijn Foto 6 Saskia Juijn Klik om te vergroten

Saskia Juijn Coaching en Training
Saskia Juijn


Professionals in de categorie Coaching - Bedrijfscoaching

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Achterhoek
Bewust Achterhoek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!