27jun 2021
Wandeling

wordt nog bekend gemaakt

Bewust Achterhoek organiseert tijdens deze Midzomer een fijne wandeling! De wandeling start tussen om 10.00 en 14.00 uur! Erg wordt voor een leuke wandeling en natuurlijk een natje en droogje gezorgd!

Op 27 juni wordt er een BEWUST ACHTERHOEK MIDZOMER WANDELING georganiseerd. Momenteel zijn we druk bezig met alle voorbereidingen om er een leuk gebeuren van te maken, gegeven de situatie waar we met z’n allen in zitten. Het wordt natuurlijk corona-proof, maar daarom niet minder gezellig!

We kunnen nog niet veel meer zeggen over locatie en zo, maar we weten al wel dat je met de wandeling kunt starten tussen 10 en 14 uur, dat je een leuk tasje krijgt om veel vaker te gebruiken, dat er hapjes en drankjes zijn aan het begin en aan het eind van de route en dat diverse aanbieders die lid zijn van Bewust Achterhoek je een mooi aanbod doen.

We houden je regelmatig op de hoogte van de vorderingen van de plannen. Blijf ons dus volgen! Binnenkort worden de locatie en de prijs bekend gemaakt en dan kun je je opgeven.

ZZPstudio open studio gesprekjes