Aansluiten?

Wil je je ook aansluiten bij Bewust Achterhoek?
 


Aansluiting bij Bewust Achterhoek staat open voor bewuste ondernemers, professionals en organisaties die diensten verzorgen of producten leveren op het vlak van

  • persoonlijke groei
  • gezondheid en welzijn
  • duurzaam leven
  • maatschappelijk betrokken ondernemen
     

Onze missie

Bijdragen aan duurzaam, gezond en plezierig (samen)leven in de Achterhoek.
 

Aansluiten?

In principe is deelname aan het netwerk alleen mogelijk door aanbeveling van één van de aangesloten aanbieders of op uitnodiging van een ambassadeur. Een aantal netwerkbijeenkomsten is open voor iedereen die belangstelling heeft, om kennis te maken met het netwerk en de sfeer te proeven.

Als je bent aangesloten bij Bewust Achterhoek geloof je ook in de zin van krachten bundelen en 'delen is vermenigvuldigen'. Je doet mee door te netwerken, samen te werken en elkaar te inspireren. Aangesloten aanbieders nemen deel aan bijeenkomsten en/of andere activiteiten van leden uit het netwerk en verbinden zich als zodanig met elkaar.

Het actief promoten van je eigen dienst of product onder de andere aanbieders in het netwerk wordt niet op prijs gesteld.

Als je je aansluit, gaan we er vanuit dat je de missie van Bewust Achterhoek een warm hart toedraagt en deze ook onder de aandacht brengt bij jouw netwerk. Om dit te bevestigen, kun je, bijvoorbeeld, onze banner "Aangesloten bij Bewust Achterhoek" op de homepage of contactpagina van je website plaatsen, of via je nieuwsbrief of social media refereren aan de netwerkactiviteiten.

Aangesloten bij Bewust Achterhoek
 

Kwaliteit vinden wij belangrijk

Als je Bewust Achterhoek net zo leuk én belangrijk vindt als wij, ben je van harte welkom je aan te sluiten. Om de kwaliteit te waarborgen hebben we onderling wel een aantal criteria afgesproken. Het uitgangspunt is dat iedereen die zich actief, individueel en gezamenlijk wil inzetten voor de missie kan deelnemen aan het netwerk.

Heb je hierover vragen? Neem dan contact op met de coördinator.


Hoe werkt het?

Je kunt je bedrijf of organisatie aanmelden als aanbieder op Bewust Achterhoek. Je krijgt van ons een inlog code, waarmee je in kunt loggen in het besloten gedeelte voor aanbieders. Hier kun je:

  • je online vermelding/profiel zelf invullen en wijzigen in een zeer gebruiksvriendelijk beheer panel
  • foto's uploaden
  • kiezen in welke rubriek(en) je vermeld wilt worden
  • je activiteiten/lezingen/workshops/evenementen vermelden in de agenda

Bij inschrijving vul je alleen je naam en adres gegevens, je website, mailadres en gebruikersnaam in. Na verwerking van je inschrijving ontvang je je persoonlijke login gegevens. Daarmee kun je je gegevens aanvullen, teksten plaatsen en foto's uploaden. Op het moment dat je tevreden bent wordt je profiel zichtbaar gemaakt op de website.

Klik hier om je in te schrijven en je inlogcode aan te vragen!
 

Je bent onderdeel van het netwerk

Naast je vermelding op deze website profiteer je daarnaast tevens van je deelname aan het warme netwerk dat Bewust Achterhoek ook is. Je kunt leuke en inspirerende netwerkbijeenkomsten bezoeken die helpen jou en je bedrijf te professionaliseren en bovendien gebruik maken van de vele mogelijkheden om samen te werken met andere aanbieders.
 

Bekijk het  tarievenoverzicht →

Lees over voorwaarden en criteria →

Doe je mee? Schrijf je in! →

Meer informatie? Neem contact op →

Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek