Aansluiten bij Bewust Achterhoek?

Wil jij je ook aansluiten bij Bewust Achterhoek?

Aansluiting bij Bewust Achterhoek staat open voor bewuste ondernemers, professionals en organisaties die diensten verzorgen of producten leveren op het vlak van

  • persoonlijke groei
  • gezondheid en welzijn
  • duurzaam leven
  • maatschappelijk betrokken ondernemen

Onze missie

Bijdragen aan duurzaam, gezond en plezierig (samen)leven in de Achterhoek.

Aansluiten?

Als je Bewust Achterhoek net zo leuk én belangrijk vindt als wij, ben je van harte welkom je aan te sluiten. Je verzoek om lid te worden zal door de coördinator beoordeeld worden om te zien of je past in het netwerk en voldoet aan onze voorwaarden. Want om de kwaliteit te waarborgen hebben we onderling een aantal criteria afgesproken. Het uitgangspunt is dat iedereen die zich actief, individueel en gezamenlijk wil inzetten voor de missie kan deelnemen aan het netwerk.

Als je bent aangesloten bij Bewust Achterhoek geloof je bovendien in de zin van krachten bundelen en 'delen is vermenigvuldigen'. Je doet mee door open te staan voor ontmoeting, verbinding en versterken van elkaar. Je kunt leuke en inspirerende netwerkbijeenkomsten bezoeken die helpen jou en je bedrijf te professionaliseren en bovendien gebruik maken van de vele mogelijkheden om samen te werken met andere aanbieders. 

Het actief promoten van je eigen dienst of product onder de andere aanbieders in het netwerk wordt niet op prijs gesteld.

Plaatsen van banner op je website

Als je je aansluit, gaan we er vanuit dat je de missie van Bewust Achterhoek een warm hart toedraagt en deze ook onder de aandacht brengt bij jouw netwerk. Ondermeer door het plaatsen van onze banner "Aangesloten bij Bewust Achterhoek" op de homepage of contactpagina van je website en via je nieuwsbrief/mailcontacten.

Aangesloten bij Bewust Achterhoek

Aansluiten zonder profielvermelding

Je kunt ook aansluiten bij Bewust Achterhoek en ervoor kiezen nog (niet) zichtbaar te zijn met een profielvermelding. Je ontvangt dan wel alle informatie voor leden en kunt ook deelnemen aan de netwerkbijeenkomsten tegen gereduceerd tarief. De kosten voor aansluiten zonder profielvermelding zijn hetzelfde als die van een basislidmaatschap inclusief profielvermelding. Meld je aan via het inschrijfformulier en geef in de toelichting aan dat je (nog) geen profielvermelding wilt.

Onze tarieven en diensten

Lees onze voorwaarden

Wat kan Bewust Achterhoek jou bieden?

Kijk wie er al aangesloten zijn

Schrijf je in!

Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Achterhoek

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek