Bewust Deals

Met een Bewust Deal kun je als lid van Bewust Achterhoek een dienst of product aanbieden met korting. Met een Deal kun je je bedrijf en aanbod effectief extra onder de aandacht brengen bij jouw doelgroep.

Een Bewust Deal:

  • Betreft een product of dienst (dus geen workshop e.d.)
  • Loopt 30 dagen en is al die tijd prominent zichtbaar op de homepage van Bewust Achterhoek én op de pagina Bewust Deals.
  • Wordt 2 keer onder de aandacht gebracht via de nieuwsbrief aan alle meer dan 1400 abonnees.
  • Wordt 1 keer gedurende 3 dagen gepromoot via de Facebookpagina van Bewust Achterhoek (3100 likes).

  • De kosten van een Bewust Deal zijn normaal geproken 45 euro (ex. BTW). 
  • Je kunt een Deal zelf aanschaffen en maken via je persoonlijke dashboard (log-in).
  • Nadat je de Deal hebt aangeschaft, kun je deze aan gaan maken.

Zodra de Deal door jou is aangemaakt, zal deze worden beoordeeld door de coördinator. Indien nodig zal er nog redactie plaats vinden. Het is immers zowel voor jou als Bewust Achterhoek van belang dat de Deal aantrekkelijk is, en dus bijvoorbeeld voldoende korting moet hebben, goede foto's en een pakkende titel en omschrijving.

  • Er worden maximaal 3 Bewust Deals getoond op de website. Je Deal is daarmee gegarandeerd van veel aandacht.
  • Jouw Deal kan pas geplaatst worden als er minder dan 3 Deals actief zijn. Ook wordt geprobeerd een mooie combi van Deals te maken. Je Deal wordt daarom niet altijd meteen na aanvraag geplaatst. Je kunt wel een Deal alvast aanmaken en reserveren. Heb je voorkeur voor plaatsing op een bepaald moment, maak dan op tijd je Deal aan en overleg met de coördinator over plaatsing.

 

Een aanbieder van Bewust Haarlem over haar ervaringen met de Bewust Deal:

'Ik doe voor de 2e keer mee en had binnen 4 dagen 7 nieuwe cliënten in mijn agenda staan! Van de eerste deal komen de cliënten nog steeds voor behandelingen. Dus het is echt super om zichtbaarder te worden en nieuwe clienten de weg naar de praktijk gaan vinden... Echt een aanrader!' - Esther van der Landen (Aanbieder Bewust Haarlem)

Aanbieders Bewust Achterhoek ook enthousiast over Bewust Deals!

In het najaar van 2018 zijn we ook in de Achterhoek gestart met de Bewust Deals. Op de website van Bewust Achterhoek hebben we inmiddels meer dan 10 Bewuste Deals geplaatst. Over het algemeen zijn de resultaten goed. En ook wisselend. Het blijkt dat mensen vooral afkomen op echte koopjes. Veel aanbieders gebruiken de Bewust Deals dan ook om mensen laagdrempelig kennis te laten maken met hun werk. De ervaring is meestal dat mensen dan ook daarna terug komen.

Anoushka en Ine delen hun ervaringen met de Bewust Deal:

"Ik heb in november 2018 een Bewust Deal ingezet voor het boeken van een ontspanningsmassage en dat is een heel goede zet geweest. Ik vond het leuk om te doen en heb 8 afspraken kunnen maken met nieuwe klanten. Eén daarvan gaat ook nog terugkomen voor een ander consult. Het meest bijzondere vind ik dat je in een korte tijd nieuwe mensen leert kennen. Dus ik ben er heel blij mee. Ik vind het echt waardevol. Ik maak er ook in 2019 graag weer een keer gebruik van."  Anoushka Ebbinge - Praktijk de Cirkel Rond

"In november/december 2018 heb ik een bindweefselbehandeling met kleurenpunctuur aangeboden als Bewust Deal. Ik heb gekozen voor een lage prijs zodat veel mensen met deze behandeling kennis konden maken. Het aantal reacties was erg groot en het merendeel van de mensen heeft ook nog voor een tweede behandeling gekozen. Een aantal blijft zeker terugkomen. Ik vond het erg prettig om mijzelf en mijn praktijk op deze manier te introduceren in de Achterhoek (ik woon hier pas twee maanden) en weet zeker dat de Bewust Deal heeft bijgedragen aan mijn naamsbekendheid. Hier kan ik de komende maanden mooi op doorbouwen." Ine de Blok - Praktijk Yugen

Kortom, Bewust Deal is een aantrekkelijke manier om heel gericht nieuwe klanten aan te trekken. De combinatie van aandacht op de website, in de nieuwsbrief en op Facebook brengt jouw aanbod in korte tijd bij veel mensen onder de aandacht.

Heb jij ook belangstelling voor het plaatsen van een Deal? log in en maak een Deal aan!

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Ouderenzorg Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Achterhoek
Bewust Achterhoek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!