Zullen we spelen?

Iedere maand probeer ik een leuke en boeiende nieuwsbrief samen te stellen. Met interessante informatie, een paar mooie foto's en natuurlijk een goed gevulde agenda.

Die agenda raakt overigens steeds beter gevuld. Want iedere week sluiten zich nieuwe leden aan. Bewust Achterhoek bruist! Ik geniet ervan...

Maak dus kennis via de website met Janneke Wagenaar van Pluktuin De Kruudhof in Halle. Ook Hilda Heyman met haar praktijk voor Natuurgeneeskunde en Coaching uit Bronkhorst heeft zich aangesloten. Voor een lichaamsmassage van top tot teen kun je terecht bij Herma van den Enk in Harfsen. En sinds gisteren is ook Annemiek van Dalum uit Dieren aangesloten bij Bewust Achterhoek. Annemiek is kinderhomeopaat.

Deze maand had ik de keuze uit een aantal artikelen. Maar ik kon niet kiezen...

Want met een zoon van bijna zes en de herfstvakantie voor de deur kwam het artikel van Edith Speelberg over buitendingen die je voor je 12e gedaan moet hebben als geroepen. Het wordt dit weekend mooi weer dus we gaan zeker een paar dingen van het lijstje doen. En ook als het regent verzinnen we ook wel iets.

Want er is toch eigenlijk niets heerlijkers dan heel hard met je fiets door een grote plas fietsen? En dan je benen omhoog natuurlijk ;-) Dit mag ook als je geen kleine kinderen hebt hoor!

Lees het artikel van Edith op de weblog.

Een ander artikel waar ik graag naar verwijs deze maand gaat over een workshop die Karina Stelloo geeft. En heeft een heel ander onderwerp.

Ben jij een vrouw die wel eens te maken heeft gehad met een vorm van misbruik of onderdrukking? En vind je het moeilijk om jouw innerlijke kracht weer te vinden en in te zetten? Helaas kunnen vele vrouwen daar 'ja' op antwoorden. Jij ook? Lees dan meer over Karina's eigen ervaringen en over hoe jij weer in je kracht kunt komen.

Ik probeerde een overeenkomst te vinden tussen deze twee zo heel verschillende artikelen. Is die er wel? Ik kwam op het volgende...

Zullen we spelen? Of je nu kind bent of vrouw? Jong of oud? Man of vrouw?

Want spelen is voor iedereen fijn. Het maakt dingen lichter en geeft je kracht en zelfvertrouwen. Dus, durf te spelen!

Tot ziens in het bos of bij die grote regenplas ;-)

Warme groet,

Saskia Juijn