Nieuwsbrief zomervakantie

 

De regen klettert op mijn dak. Héérlijk! Het is hartje zomer, en het land krijgt water. Hopelijk in overvloed, ook al ga ik maandag weg voor een hele kleine vakantie. Ik heb veel over voor de natuur!

In deze nieuwsbrief even aandacht voor de volgende zaken:

 

1.     Er komt een nieuwe website!

Achter de schermen wordt heel erg hard gewerkt aan een compleet nieuwe website. Helemaal toegesneden op de tijd van nu. Op een gegeven moment wordt iets ‘gedateerd’.  Dat sluipt er kennelijk langzamerhand en zonder dat het echt meteen gemerkt wordt in. En opeens is het dan zover: iedereen vindt dat er een nieuwe website moet komen, overzichtelijker, moderner, met meer functionaliteiten. Ergens in augustus gaan we er voor zitten om de nieuwe website helemaal te vullen met jullie gegevens. Er komt ook een mogelijkheid om als niet-ondernemer “vriend van Bewust Achterhoek” te worden. Deze vrienden kunnen profiteren van aanbiedingen van de aangesloten ondernemers. Ook gaan we over naar het rondsturen van de maandagenda, i.p.v. de nieuwsbrieven. Om nog sneller in beeld te komen bij de lezers. We hebben nog meer ideeën, zoals een heuse BA-app, een Geluksroute door de Achterhoek. Als jij ook nog een leuk idee hebt, gooi het dan in de groep! We zijn blij met alle input.

 

2.     De agenda!

Momenteel staat er niet veel in de agenda. Dat is gebruikelijk in de zomer. Hoewel…. je zou ook juist in deze tijd leuke activiteiten kunnen plannen omdat veel mensen in Nederland blijven tijdens de vakantie. Linda Brink (Aureole), Marianne van der Meer (ContextueelWerk), Ineke Heitink (Praktijk Ineke Heitink) en Tineke Veenstra (Kernkracht10) spelen hier wel op in en organiseren workshops, meditatie-momenten, een inspiratie-zondagmiddag. Het kan een heerlijke verrijking zijn van je vakantie.

Ongetwijfeld zal de agenda na de vakantie weer goed gevuld gaan worden. Tot die tijd kun je natuurlijk altijd langs gaan bij één van onze aangesloten horecagelegenheden. Kijk bij de aanbieders onder “eten en drinken”.

 

3.     Bezoek onze netwerkcafés eens!

Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar de netwerkcafés die door Bewust Achterhoek georganiseerd worden, maar ben je er nog  nooit geweest omdat je denkt dat dat alleen voor de aanbieders is, voel je dan vooral vrij om gewoon een keer langs te komen! En laat je verrassen door de spontane gesprekken en ‘toevallige’ ontmoetingen die hier plaatsvinden. Vanmorgen was er nog een hele leuke bijeenkomst in Winterswijk, bij Gastgalerij Ankomn'n. Gastvrouw Anita Duenk had weer heerlijk gebakken, we zaten fijn onder de kapschuur. Fijne gesprekken, verbinding en nieuwe ontmoetingen met gelijkgestemde mensen!

Ook andere activiteiten staan vaak open voor niet-ondernemers. Zoals bijvoorbeeld laatst de zomerborrel, waar gelukkig ook een paar ‘gewoon-nieuwsgierigen’ waren. Wij vinden dat leuk en de ontmoeting met elkaar wordt erdoor verrijkt. Dus: gewoon even opgeven en je bent welkom!

 

Dan rest ons nu niets anders dan jullie allemaal een hele goede zomer te wensen. Doe elke dag wat je leuk vindt, loop naar je hart toe, hou van jezelf en wees gelukkig!

 

Liefs, 

Tineke en Athilde. 

Bewust DEAL

Agenda voor de komende weken: