April

Online mogelijkheden Bewust Achterhoek

Het voorjaar is er! Alles is anders deze keer. We moeten wennen aan de ontstane situatie. 

We geven onze kinderen thuis les en zijn veelal altijd bij elkaar. Op de website van Kiind staan leuke artikelen en knutseltips;-). Hier de link naar Kiind

Je eigen ruimte nemen en zorgen dat je blijft ontspannen, terwijl je er minder makkelijk op uit kan. Dat betekent: goed voor een balans zorgen! Mogelijk dat alle onderhuidse spanningen nu ineens vol in het licht staan en hoe zorg je er juist nu voor om niet om te vallen? Voor velen ontstaat ook financiële druk: hoe lang gaat het nog duren en wat kunnen we verwachten? Allemaal vragen en situaties die je flink met jezelf confronteren. Om je te ondersteunen hebben vele aanbieders van Bewust Achterhoek een online aanbod. Kijk vooral in de agenda! Zelfzorg is nu belangrijker dan ooit! Realtime meekijken is leuk, maar je kunt de filmpjes altijd later nog bekijken.

In deze nieuwsbrief deel ik een video van Anouskha Ebbinge-Rappard. zij vertelt hier in circa 20 minuten hoe zij deze periode ervaart en welke kansen dit met zich meebrengt! Je kunt je hier aanmelden voor de VoorjaarsBOOST van haar.

Zorg goed voor jezelf en de mensen in je omgeving!

Liefs Athilde


 


VoorjaarsBOOST van Anoushka Ebbinge-Rappard

Agenda voor de komende weken: