Voorjaar

Voorjaar

Onze natuur begint zo hier en daar al 'tekenen' van voorjaar te vertonen. Zo kwam ik al Flamingo's tegen in het Zwilbrock en zitten er echt al knopjes in sommige bomen. Ook zijn er de eerste bollen die hun verschijning laten zien. Samen met, af en toe, een heerlijke zonnige dag weerspiegelt dat voor mij het gevoel van 'dat er iets heerlijks' staat te gebeuren! Een 'jippie' gevoel vol verwachting, het bruist van de energie. Okay misschien is dit ook wel het verlangen;-), na de stilte van de winter mag alles zich weer ontvouwen  naar buiten. Wat mag zich ontvouwen voor jou? 

 

Check onze agenda en kijk of er iets voor je bij zit. Als Bewust Achterhoek gaan we in elk geval weer starten met de Inspiratiewandelingen, is er een LinkedIn training gepland, lezingen over HSP en verschillende ontmoetingen in de Bewuste Café's. We ontmoeten je graag!

In deze nieuwsbrief stel ik verder de eerste nieuwe aanbieders aan je voor.

Liefs Athilde

 

 


Welkom nieuwe aanbieders!

Wandelcoach Wilko Houwers

Wilko Houwers  Winterswijk-Ratum

Wilko's kijk op zelf-vertrouwen:

Zelfvertrouwen in elke situatie, dan pas sta je stevig in je schoenen. Als je weet wie je bent, wat je kan of niet kan en wat je écht wilt, dan krijg je nóg meer zelfvertrouwen. Het maakt niet uit in welke situatie. Of het nu een spannende, angstige, verdrietige of mooie situatie is, als je veel zelfvertrouwen hebt kan je daar altijd op vertrouwen. Het woord zegt het al: zelf-vertrouwen. In de vele trainingen, cursussen, opleidingen en werk/privé omstandigheden heb ik gemerkt en geleerd dat het vaak om zelfvertrouwen draait. Een oud gezegde is: Ken uzelf.

Als “Wandelcoach Wilko” helpt hij je stap voor stap een eind op weg. In de natuur natuurlijk. Want daar kan je je “eigen natuur” ontdekken.

Wil je meer weten; Wandelcoach Wilko


Coach4geluk Xian Wei Lu

Xian Wei LU, Eibergen

Mijn naam is Xian Wei Lu (1969) en al sinds 2012 ben ik een luisterend oor en een aangename begripvolle gesprekspartner. Naast het werk als coach/gesprekspartner ben ik ook masseuse. In 2014 kwam ik in aanraking met diverse vormen van massages en dat bleek een goede match met mijn coaching.

Mijn werk als coach/gesprekspartner kunt u vergelijken met een ontdekkingstocht, één die u brengt naar het punt van ‘anders kijken naar uzelf en de ander.’ U zult versteld staan te ontdekken welke tegenkrachten u hebt opgebouwd om uw eigen geluk te saboteren, mechanismen die u afremmen om te bereiken waar u nu juist het diepste naar verlangt: een gelukkig leven, of dit nu professioneel is, relationeel, financieel, mentaal, fysiek of betrekking heeft op zingeving. Dit uitgangspunt zorgt ervoor dat een traject bij mij als gelukscoach altijd zorgt voor het herontdekken van uw talenten en maakt het coachingstraject dan ook geschikt voor jou als mens met een positieve impact.

Wil je meer weten: Xian Wei LU

PS. Op alle behandelingen krijg je 50% korting als je aangeeft dat je via Bewust Achterhoek haar gevonden hebt! Dat is nog eens een welkomst aanbieding!

 


Bennie Gartsen, Reiki/Shambhala praktijk in Toldijk

Praktijk "De Zevende Straal", heeft de volgende doelstellingen: Integreren en aanbieden van behandelingen in de zorg. Geven van behandelingen, cursussen, workshops en geleide meditatie in de eigen praktijk. Reiki/Shambhala, wordt over de hele wereld gebruikt als een rustgevende en kalmerende therapie. Het is een natuurlijke en holistische benadering met de bedoeling het gevoel van welzijn en rust van de ontvanger te bevorderen.

Meer weten over Bennie Gartsen

 


In de volgende nieuwsbrief de introductie van deze nieuwe aanbieders:

  • Monique Hasselo Smits, Yoga Moyo in Vorden

  • Bianca Schuurman-Bosgoed, Kinderyogatuin in Zwiep

  • Gijs Peteroff, Genietcafé in Zutphen

 

 


Social media en Bewust Achterhoek

Social media zijn enorm belangrijk voor platforms als Bewust Achterhoek. Hierdoor is het bereik groot. Graag zet ik nog even op een rijtje via welke kanalen je ons kunt volgen.

Aanmelden en delen wordt erg gewaardeerd;-)

Op Facebook  via Facebook Bewust Achterhoek

LinkedIn via LinkedIN Bewust Achterhoek

Jullie kunnen helpen om LinkedIn groter te maken door mensen uit te nodigen de groep te volgen en af en toe actief te reageren of te delen. Dit geldt natuuurlijk voor alle social media;-)

Instagram via Insta Bewust Achterhoek

 

 

 

Agenda voor de komende weken: