Vakantie vieren in de Achterhoek en plannen maken voor daarna...

De zomervakantie staat bijna voor de deur. Voor veel mensen zijn de komende weken een tijd van ontspanning, leuke dingen doen en misschien ook even weg zijn van huis.

Anderen nemen deze zomer ook bewust de ruimte om zich te bezinnen. Ben je blij met hoe het gaat? Tevreden over je werk of met wat je doet? Gedurende het jaar is het soms zo druk dat je nauwelijks stilstaat bij dat soort zaken.
 


Dus ik hoop dat ook jij lekker de tijd neemt om te mijmeren over wat je wilt blijven doen en wat je anders gaat doen. Iedere dag heb je immers een kans om opnieuw de keuzes te maken die bij jou passen!

In deze inspiratiemail van juli vind je een artikel dat je kan helpen de juiste keuzes te maken. 

En we hebben 13 prijswinnaars! Lees snel verder...


In deze mail kun je lezen..

- Lekker mijmeren deze zomer en plannen maken voor daarna!

- Wie zijn de 13 prijswinnaars van onze win-actie?

- Heerlijk vakantie vieren in de Achterhoek, of toch daarbuiten,

- de meest populaire post op onze Facebook pagina afgelopen maand,

- een overzicht van de nieuwe aanbieders op Bewust Achterhoek, en

- de agenda voor de komende maand, onderaan deze mail.

Lees snel verder!


In vier stappen plannen maken die kloppen en resultaat gaan opleveren!

Heb jij ook drukke maanden achter de rug? En heb je behoefte om weer even op een rij te zetten wat je nu echt belangrijk vindt? En heel graag wilt doen?

Lees het artikel op de weblog en volg de stappen. Zodat jij na je vakantie weer fris en enthousiast aan de slag kunt gaan!
 


13 Prijzen van Bewust Achterhoek leden voor 13 prijswinnaars

De afgelopen maand maakten abonnees op deze inspiratiemail kans op 1 van de 13 prijzen. Een groot aantal mensen deed mee en koos de prijs die ze het liefste wilde winnen.

Dit zijn de 13 prijswinnaars:

Prijs 1 - E-mail reading door Guy Andreoli: Mariska Mooibroek uit Doetinchem

Prijs 2 - Kennismakings- en EFT-sessie met Anita Eeltink: Karin ter Haar uit Neede

Prijs 3 - Consult van een uur met Wilma te Paske: Riet Wolsink uit Halle

Prijs 4 - Detox startpakket van Anneriet Meerema: Kim Smeenk uit Eibergen

Prijs 5 - Massage van een uur door Marion Kriele: Mirjan Donkers uit Ulft

Prijs 6 - Basis health-check door Eline ten Have: Nolita Kiefte uit Silvolde

Prijs 7 - Vrijkaartje klankschalenconcert door Meta Dame: Gerdien Westerveld uit Aalten

Prijs 8 - Persoonlijk consult door Karina Stelloo: Annemiek Stroosnijder uit Doetinchem

Prijs 9 - CD of persoonlijk concert van Gerdy van der Graaf: Trees Ankone uit 's-Heerenberg

Prijs 10 - Privé sessie met haptotherapeut Noam Shalgi: Carien van Hest uit Zutphen

Prijs 11 - Dru Yoga les bij Ans Hoogland: Laura Hoogstraten uit Zutphen

Prijs 12 - Quantum-Touch sessie met Krista Aalbrecht: Jan Joosten uit Zutphen

Prijs 13 - Levenssprookje door Lieke Deelstra: Inge van Wilgen uit Almen


 

Alle winnaars hebben inmiddels persoonlijk bericht gehad en kunnen een afspraak gaan maken.

Heb je niet gewonnen maar wil je wel gebruik maken van het aanbod om kennis te maken met 1 van deze 13 aanbieders tegen gereduceerd tarief? Kijk in het overzicht en maak ook een afspraak!


Vakantie vieren in de Achterhoek!

Bij Bewust Achterhoek zijn ook een aantal ondernemers aangesloten die een ecologische, groene of duurzame camping of accomodatie runnen in de Achterhoek.

Dat is fijn! Want veel mensen die aandacht geven aan hun persoonlijke ontwikkeling willen, ook in hun vakantie, graag meer terug naar de natuur of op een meer duurzame manier leven. En waarom niet lekker dicht bij huis?

Dus zoek je een fijne plek in de Achterhoek om een aantal dagen te vertoeven kijk dan wat onze aanbieders te bieden hebben!
 

  
 

Bij Tonny en Janny op minicamping en B&B 't Hofke in Olburgen kun je kamperen, het labyrint wandelen, meedoen met de meditaties maar ook slapen in een yurt.

In Almen kun je terecht bij Maaike en Pieter op Kampeerboerderij de Baankreis. Naast twee originele boshutten die je kunt huren is er ook een mooie, rustige en milieuvriendelijke camping.

Gery Morrenhof maakt voor haar gasten in de prachtig gelegen B&B De Schutte in Silvolde een heerlijk, zoveel mogelijk biologisch, ontbijt met o.a. zelfgebakken speltbrood en eigen gemaakte jam.

Ook Meta Dame heeft een Bed&Breakfast op een mooie groene en stille plek in Halle. En misschien trakteert Meta je wel op een klankschalenconcertje!

In het buitengebied van Vorden kun je logeren in één van de twee vakantieverblijven die Denise en Paul Hillige verhuren. Deze accomodaties, met eigen ingang en tuin, zijn geheel privé en zeer comfortabel.
 


 

Wil je toch naar het buitenland reizen deze zomer en wil jij de kwaliteit van je leven verdiepen? Dan is het Festival van de Liefde dat Diana Bergsma organiseert in Spanje misschien een mooie keuze. 

En iets dichterbij, vlak over de grens in Sauerland, kun je verblijven op Lloc doci van Miranda en Ad. Lloc doci is een plaats voor vrije tijd waar je kunt ontspannen en slapen in een prachtig ingerichte Yurt.


De populairste post op de Facebook pagina van Bewust Achterhoek

Inmiddels hebben 1300 mensen de Facebookpagina van Bewust Achterhoek geliked. Het is een trouwe groep fans waar we heel blij mee zijn. Vaak is er veel interactie en worden posts volop gedeeld.

Deze maand was het niet moeilijk het meest populaire bericht eruit te vissen. Deze foto had nameljk een bereik van meer dan 90.000 mensen en werd maar liefst 1000 keer geliked en 500 keer gedeeld!


 

Wat zou het zijn dat deze post onze fans zo aanspreekt? Heeft een ieder het verlangen meer vanuit het hart te leven en een minder druk hoofd te hebben? 

Gelukkig ben je dan bij Bewust Achterhoek aan het goede adres. Want veel van onze aanbieders werken vanuit hun hart of helpen anderen hun hoofd leeg te maken en meer hun eigen weg te kiezen.

Natuurlijk is het ook heel fijn dat we een hoofd en hersenen hebben! Daarom is de Triodos Bank slogan zo mooi: Volg je hart, gebruik je hoofd!


Welkom bij Bewust Achterhoek...

De afgelopen weken hebben vier aanbieders op het vlak van bewustwording, gezondheid, welzijn en duurzaamheid zich aangesloten bij Bewust Achterhoek. Hierbij een overzicht. Een overzicht van alle 73 aanbieders vind je op de website.
 


 

Hanneke Vukkink uit Doetinchem met haar Praktijk voor Integratieve- en Hypnotherapie. Hanneke begeleidt mensen met stress en stressgerelateerde klachten. Middels hypnotherapie komen onbewuste patronen aan de oppervlakte. Dit geeft inzicht, meer energie, begrijpen hoe het bij je werkt en zo leer je ermee om te gaan. 

Maria Majoor uit Hummelo met SIO - School voor Intuïtieve Ontwikkeling. De SIO reikt je de mogelijkheden aan om je intuïtieve en energetische vermogens te leren herkennen, te ontwikkelen en toe te passen in je dagelijks leven. De SIO gaat uit van het idee dat de ontwikkeling van de intuïtie een belangrijke stap is voor de mens die wil groeien naar innerlijke harmonie en vrede.

Jelien Lammers uit Drempt met haar coachingspraktijk Boel Bewust. Jelien coacht, samen met haar honden als co-coach, een ieder die meer wil leren vertrouwen op zichzelf en zijn eigen kracht en kwaliteiten. Door het samenzijn en het samenwerken met honden word je in korte tijd een boel bewust.

Roy van de Geer uit Groenlo met zijn praktijk VitaalTotaal. Roy houdt zich met het welzijn en de gezondheid van mensen en maakt gebruik van natuurlijke methoden zoals Cranio Sacraal therapie en coaching om (weer) het juiste spoor (terug) te vinden. Als artsen zeggen "Daar moet je mee leren leven", kom dan eens met mij praten, aldus Roy.


Agenda voor de maand juli 2015

Wil je deze zomer graag een workshop doen of activiteit ondernemen op het vlak van persoonlijke groei, gezondheid of welzijn? Bekijk dan de agenda onderaan deze nieuwsbrief.


Gedurende de zomer houden we je ook gewoon op de hoogte van de activiteiten van Bewust Achterhoek. Dus tot later en voor nu wens ik je alvast een fijne zomer(vakantie)! 

Hartelijke groeten,

Saskia Juijn
Coördinator Bewust Achterhoek