Een heel goede tip van Jelien voor meer zelfvertrouwen!

De afgelopen dagen waren zonnig en warm. Bijna te warm...

Toch merk ik om me heen dat een wisseling van seizoenen voor de deur staat. Zo lagen er - in onze laatste vakantieweek in Ouddorp - overal pompoenen en kalebassen in kraampjes langs de weg. Een aantal ervan liggen nu op mijn tuin- en keukentafel.

Ik ben er blij mee. Eén van de sierpompoenen lijkt zelfs op een vogel. Zie je het?


  


​Maar laten we hopen dat de september maand nog zonnig en warm is. Want lekker cocoonen binnen op de bank bij kaarslicht kunnen we straks nog maandenlang doen!

September is ook de maand dat er weer van alles wordt georganiseerd door onze leden. Er hangt dan ook een bomvolle agenda aan deze inspiratiemail. Check vooral of er iets voor je bij is.


Wat kun je deze maand lezen?

- Vergroot je zelfvertrouwen met een tip van Jelien Lammers,

- de meest populaire post op Facebook van afgelopen zomer,

- Moniek Vet vertelt hoe jij jouw energielichaam kunt ontdekken, en

- de agenda voor september, onderaan deze mail.

Lees snel verder!


Voel je beter met de kracht van de gedachte

Veel zelfvertrouwen hebben wil iedereen wel, toch? Het maakt dat je je zeker voelt en stevig in het leven staat. En geen energie verliest met getwijfel en gepieker.

Maar heb je niet zoveel zelfvertrouwen weet dan dat je dat wel kunt krijgen!
Een mooie tip van Jelien Lammers kan je er alvast bij helpen. Lees op onze weblog hoe het benutten van de kracht van de gedachte ervoor kan zorgen dat jij je beter gaat voelen!


De meest populaire post op Facebook van de afgelopen zomer​

​De hele zomer hebben we mooie plaatjes en quotes gedeeld op de Facebook pagina van Bewust Achterhoek. Veel nieuw gevonden plaatjes maar ook een aantal populaire berichten van het afgelopen jaar.

Toen we keken naar het bericht met de meeste likes en reacties van de maanden juli en augustus sprong de volgende quote met afbeelding er met kop en schouders bovenuit.
Wat een prachtige quote en ook zo lekker down to earth. Er is niets zweverigs aan.

Dan weet ik weer waarom ik in de Achterhoek ben komen wonen...


Ben jij je bewust van je energielichaam?

Je hebt vast wel eens van het woord aura gehoord. Maar heb je de aura van een ander wel eens gevoeld?
Lees in dit artikel van Moniek Vet over je aura, je energielichaam. Over hoe je het kan voelen. En over wat het voor je doet.


Agenda voor september

Het najaar is een heel mooie periode om te werken aan persoonlijke ontwikkeling. We zijn minder vaak in de buitenlucht, de dagen worden korter en als vanzelf keren we meer naar binnen. Op zoek naar die dingen die echt bij ons passen.

In de bomvolle agenda van Bewust Achterhoek is er weer volop aanbod van onze leden om te werken aan je persoonlijke groei. Of om meer te leren over een bepaald onderwerp. En lekker ontspannen dansen is natuurlijk ook heerlijk!

Bekijk alle activiteiten in de agenda onderaan deze mail of via de website.


Nieuwe leden hebben zich ook afgelopen weken weer aangesloten bij Bewust Achterhoek. Volgende maand zetten we ze weer allemaal op een rij.

Voor nu wens ik je veel positieve gedachten toe en een prachtige nazomer!

Warme groet,

Saskia Juijn
​Coördinator Bewust Achterhoek