Ontmoeten, creativiteit en verbinden...

Ontmoeten, creativiteit en verbinden.......

Afgelopen weken stonden voor mij in het teken van het uitzoeken van dingen voor Bewust Achterhoek.  Mijn leerstrategie is leren door doen en ik mag daarbij fouten maken van mezelf, wat niet automatisch betekent dat alles ook 'vanzelf ging' ;-). Gelukkig heb ik veel hulp gehad van Saskia en Erwin die me wegwijs hebben gemaakt in de systemen.

Ook ben ik er veel op uit geweest en heb al een flink aantal bestaande aanbieders en ook nieuwe aanbieders ontmoet. Mijn creativiteit en wens tot verbinding mag stromen. Dit was heerlijk om te doen en er ontstaan prachtige samenwerkingen waar iedereen die Bewust Achterhoek een warm hart toedraagt gebruik van kan gaan maken.

De agenda is intussen gevuld met (netwerk)cafés voor de maanden waar aanbieders en belangstellenden van harte welkom zijn. De agenda wordt in de komende weken verder gevuld met workshops, wandelingen enz. Kijk regelmatig op de site voor een laatste update! Oh ja er komt ook een filmavond met een schitterende MUST-SEE film.....

 


Welkom nieuwe aanbieders.....

In de komende nieuwsbrieven en via social media ga ik jullie de nieuwe aanbieders wat uitgebreider voorstellen, nu even een kort overzicht;

 

  • Xian Wei LU, Geluk4Geluk in Eibergen

  • Wilko Houwers, Wandelcoach in Winterswijk-Ratum

  • Bennie Gartsen, Reiki/Shambhala praktijk in Toldijk

  • Monique Hasselo Smits, Yoga Moyo in Vorden

  • Bianca Schuurman-Bosgoed, Kinderyogatuin in Zwiep

  • Gijs Peteroff, Genietcafé in Zutphen

  • Otto Wilgenhof, Stoere Mannen Coaching in Leuvenheim

 

Van harte welkom allemaal en wat geweldig dat jullie de aansluiting met Bewust Achterhoek hebben gezocht! We verheugen ons op een hele fijne en duurzame samenwerking.


Bewust Achterhoek een V.O.F.!

Dit nieuws is in de vorige nieuwsbrief een beetje weggevallen maar wel belangrijk, vandaar dat we het nog een keer plaatsen. 

Op de valreep van 2019 is er nog een prachtige samenwerking ontstaan tussen Tineke Veenstra en mij. Wij liepen al langere tijd samen op en al mijn 'hersenspinsels' over Bewust Achterhoek heb ik met haar gedeeld. Ook mijn 'zorgen' over de overname. Ik heb vele talenten en die liggen niet op het financieel/boekhoudkundige vlak. Net als mijn Nederlands: ik kan mooi praten, maar schrijven is nog wel een ding. Tineke was tegelijkertijd toe aan een nieuwe stap in haar business en leven en wilde graag een nieuwe uitdaging. Daarom zijn we samen een V.O.F aangegaan, waarbij zij zich op de achtergrond bezighoudt met alles wat financiën betreft en ik de rol van coördinator op me neem. Ook hier geldt: samen zijn we meer! Ik ben dolblij dat ik zo'n mooie aanvulling gekregen heb voor Bewust Achterhoek. 

 


Social media en Bewust Achterhoek

Social media zijn enorm belangrijk voor platforms als Bewust Achterhoek. Hierdoor is het bereik groot. Graag zet ik nog even op een rijtje via welke kanalen je ons kunt volgen. Aanmelden en delen wordt erg gewaardeerd;-)

Op Facebook  via Facebook Bewust Achterhoek

LinkedIn via LinkedIN Bewust Achterhoek

Instagram via Insta Bewust Achterhoek

 

Daarnaast is speciaal voor de aangesloten aanbieders een besloten Facebook groep; BESLOTEN FB voor aangesloten aanbieders. Ben je aanbieder en zit je nog niet in deze groep meld je dan aan via de link hierboven. 

 

Liefs Athilde

 

ps Heb je vragen, ben je geintresseerd neem gerust contact met me op via athilde@bewustachterhoek.nl of app me via social media

Bewust Achterhoek AGENDA