Ontmoet Bewust Achterhoek in levende lijve!

nog een ruime maand en we gaan het jaar 2014 alweer afsluiten. Wat gaat de tijd soms snel! Zeker in deze laatste maanden van het jaar met al die feestdagen en in mijn gezin ook nog twee verjaardagen.

Het is natuurlijk best leuk, die gezelligheid, maar bij mijzelf is de balans toch weer iets te veel doorgeslagen naar het 'doen'. Ik heb te weinig tijd genomen voor ontspanning en bezinning. 

Dat haal ik nu lekker weer in. Door veel te lezen en vaker naar buiten te gaan. En iets minder te willen. Dat laatste valt nog niet mee...

Denk jij ook aan je portie ontspanning en bezinning, alsjeblieft? Dan kunnen we straks met zijn allen gezond 2015 in!

Bijzonder Bewust Beurs

Wil je graag meer weten over bewustwording en welzijn? Kom dan aanstaande zaterdag 29 november naar Warnsveld voor de Bijzonder Bewust Beurs.

Twee leden van Bewust Achterhoek, Annerieke Overvelde en Marjan Koffeman, hebben het initiatief genomen deze beurs te organiseren om zo professionals en publiek met elkaar in contact te brengen.

Naast Annerieke en Marjan zijn nog een aantal leden van Bewust Achterhoek aanwezig. Anneriet Meerema probeerde ons via Facebook al te verleiden met Raw Chocolate Bonbons.

Bewaar je er eentje voor mij, Anneriet?

Lees meer over de beurs en bekijk het overzicht van de leden van Bewust Achterhoek die zaterdag ook aanwezig zullen zijn in Warnsveld.

Welkom bij Bewust Achterhoek!

Ook deze maand mogen we weer nieuwe leden bij Bewust Achterhoek verwelkomen, acht maar liefst! Inmiddels zijn meer dan 40 aanbieders op het vlak van bewustwording, gezondheid, welzijn en duurzaamheid aangesloten. Een overzicht van alle aanbieders vind je op de website.

Allereerst van harte welkom aan Ans Hoogland uit Zutphen met haar praktijk Innerpulse. Ans geeft workshops en trainingen aan iedereen die vanuit echtheid, rust en vertrouwen wil leven. 

Woon je in de omgeving van Zelhem en heb je behoefte aan een ontspannende massage? Weet dan dat Bernarda Looman van Massagepraktijk Motus nu ook lid is van Bewust Achterhoek. 

Susan Bronkhort uit Sinderen van Dansjevrij.nu geeft workshops Biodanza. Ze nodigt je graag uit om in jouw tempo contact te maken met jezelf en de ander via dans en muziek.

Voor een klankmassage en nog meer kunst- en klankwerk kun je terecht bij Hanne Pater van A matter of sound uit Zutphen. 

Miranda Anderson en Ad Dokman bieden met Lloc d'oci een plaats voor vrije tijd waar je kunt ontspannen en slapen in een prachtig ingerichte Yurt. Vanaf het voorjaar 2015 staat de yurt in de omgeving van Borculo.

Ervaar je psychische problemen of loopt je relatie niet lekker? Misschien kan Wilma te Paske je verder helpen. Wilma is psychosociaal therapeut en woont en werkt in Aalten.

Ook Erwin Bot uit Lochem heeft zich aangesloten bij Bewust Achterhoek met ZZPStudio. Erwin ontwerpt en maakt websites voor bewuste ondernemers en weet alles van SEO en online presentatie.

En de laatste in het rijtje nieuwe aanbieders is Linda Nijland uit Varsseveld met haar Massagepraktijk Puur Bewust. Met massagetherapie kan ze je klachten verlichten maar ook voor een ontspanningsmassage kun je bij haar terecht.

Wat hebben astrologie en massage met elkaar te maken?

Deze maand vertelt Beppie Witteveen meer over de combinatie massage en astrologie. Beppie heeft jarenlange ervaring in beide vakgebieden en weet dat de individuele behoefte aan veiligheid, geborgenheid, vertrouwen en genegenheid per mens verschilt. Ze gebruikt daarom de informatie uit de persoonlijke geboortehoroscoop van de client om een passende massage te geven. Lees meer via de weblog.

Agenda december

En nogmaals, bewaak je balans in deze drukke en roerige tijden! Misschien kan een leuke workshop of activiteit uit de agenda van Bewust Achterhoek je daarbij helpen? Je vindt de agenda als je even verder scrollt.

Veel plezier de komende weken!

Saskia Juijn
Coördinator Bewust Achterhoek