Maak kans op 1 van de 13 mooie prijzen!

De maand juni is alweer aangebroken. En wat ik me herinner van vorige jaren is dat ik grote moeite had het tempo erin te houden. En nog veel werk te verzetten.

Ik wilde altijd nog van alles doen voordat de zomer echt aanbrak. Maar had er de focus niet meer voor. Herken je dat?
 


 

Dit jaar heb ik me, om frustratie te voorkomen, voorgenomen om een behapbaar aantal zaken af te ronden. En daarnaast meer naar buiten te gaan en alvast los te laten.

Want ik weet - ook uit ervaring - dat ik eind augustus sta te springen om weer aan de slag te gaan.

Wat heerlijk dus dat ik op de website van Lia Ouendag las dat het ook astrologisch gezien belangrijk is om de komende maanden tijd te nemen voor bezinning. Jij kunt in deze inspiratiebrief ook lezen wat er in de sterren staat.

En doe vooral ook mee met onze mooie win-actie!


In deze nieuwsbrief kun je lezen..

- win 1 van de 13 mooie prijzen,

- waarom de komende periode een mooie periode is,

- de meest populaire post op onze Facebook pagina afgelopen maand,

- Open Dagen Pluktuin de Kruudhof op 6 en 7 juni in Halle met aanbieders van Bewust Achterhoek, 

- een overzicht van de nieuwe aanbieders op Bewust Achterhoek, en

- de agenda voor de komende maand, onderaan deze nieuwsbrief.

Lees snel verder!


Win 1 van de 13 mooie prijzen!

Graag willen we dat zoveel mogelijk mensen kennismaken met Bewust Achterhoek en haar aanbieders. En daarom houden we de komende weken een kennismakings- en win-actie

Mensen uit de Achterhoek die zich aanmelden voor het ontvangen van deze inspiratiebrief maken kans op het winnen van 1 van de 13 prijzen die beschikbaar zijn gesteld door een aantal aanbieders.

De prijzen variëren van een e-mail reading tot een massage en van een health-check tot een vrijkaartje voor een klankschalenconcert of een consult.
 


 

Als trouwe lezer van deze brief mag jij natuurlijk ook meedoen! Ga naar het overzicht van prijzen en laat weten welke prijs jij graag zou winnen. In de volgende inspiratiebrief worden de winnaars bekendgemaakt.

En als je mensen in jouw netwerk attent wilt maken op deze kennismakings-actie, graag!


Maak een pas op de plaats de komende maanden...

Lia Oudendag, Medium en Astroloog voor de ziel èn aanbieder bij Bewust Achterhoek, vertelt meer over hoe de komende periode er, vanuit de astrologie, uit ziet.

Je kunt het lezen via onze weblog.


De populairste post op de Facebook pagina van Bewust Achterhoek

Iedere dag plaatsen we leuke en inspirerende posts op onze Facebookpagina. Afgelopen maand was er ook weer een afbeelding die veel vaker dan de andere posts werd geliked en gedeeld. Hij is dan ook wel heel leuk...

En wat er ook uit blijkt: Delen is vermenigvuldigen!
 


 

We hebben inmiddels al meer dan 1100 likes op Facebook. Heb jij onze pagina al geliked? Zo nee, wil je dat alsnog doen? Dankjewel!


Genieten op de Open Dagen van Pluktuin De Kruudhof in Halle

Zoals elk jaar zijn er op 6 en 7 juni - aanstaand weekend dus! - weer open dagen op Pluktuin de Kruudhof in het hart van de Achterhoek, in Halle. 
 


 

Er is van alles te doen. Door de hele tuin staan kraampjes met demonstraties, workshops en proeverijen. Ook worden er rondleidingen gegeven en kun je je dit jaar laten masseren. 

Bovendien is Bewust Achterhoek ook vertegenwoordigd. Maar liefst 14 van onze aanbieders zullen aanwezig zijn deze dagen! 

Lees meer over het programma en de deelnemers via de website van de Kruudhof.


Welkom bij Bewust Achterhoek...

De afgelopen weken hebben vier aanbieders op het vlak van bewustwording, gezondheid, welzijn en duurzaamheid zich aangesloten bij Bewust Achterhoek. Hierbij een overzicht. Een overzicht van alle 70 aanbieders vind je op de website.
 


 


Marianne van der Meer uit Doetinchem biedt begeleiding bij The Work van Byron Katie en Contextuele Hulpverlening. Dus heb je last van angst, verdriet of pijn? En ben je nieuwsgierig naar een alternatief voor die stress? Lees verder over wat Marianne kan bieden.

Erica Weeda uit Zutphen met Praktijk Elysia. Erica is klasiek homeopaat voor dieren. Daarnaast is zij dierentolk. Zij is voor zowel mens als dier een gesprekspartner en probeert een brug te slaan tussen beiden.

Thea van Hoof uit Halle met Betula Kruiden. Thea verwerkt kruiden uit eigen tuin tot preparaten die in elke eerste hulp trommel op hun plaats zijn. Zalven, oliën en tincturen zijn lang houdbaar en direct te gebruiken, zodat iedereen de goede eigenschappen van het kruid kan gebruiken, ook zonder een eigen tuin te hebben.

Willy ter Berg uit Silvolde met De Witte Roos - Praktijk voor massage en innerlijke groei. Willy werkt sterk intuitief en stemt bij elke client af op wat er op dat moment nodig is. Zij kan bij de massage veel technieken inzetten.


Agenda voor de maand juni 2015

Wil je graag een workshop doen of activiteit ondernemen op het vlak van persoonlijke groei, gezondheid of welzijn? Neem dan eens een kijkje in de agenda voor de komende weken. Je vindt de agenda onderaan deze nieuwsbrief.


Ik wens je veel succes en plezier met afronden van jouw activiteiten voor de zomer.

En misschien tot ziens in Halle aanstaand weekend!

Hartelijke groeten,

Saskia Juijn